12 Jun 2013

Aksi Yang Jarang Dapat Dilihat :)

Kalau naik kereta, tak sah la kalau maknya tak bising
Geram jek kengkadang tu
Time kita dok depan, anak-anak pun nak berhimpit sama
Dah terasa macam iklan Nissan Grand Livina dulu2 tu, haha!
Time dok belakang pulak
Jenuh la nak jaga Nayli yang asek dok ke depan ke belakang sesuka hati
Tu belum lagi Zakwan pun nak dok belakang jugak
Dahhh MamaZN macam 'mem beso' plak kan? Haha!
Takde sape temankan PapaZN jadi co-pilot kat depan

Tapi aksi yang ni memang jarang berlaku
Kalau berlaku pun, tak sampai 15-30minit, hahaha!
Jadik la anak-anak...
Janji, mak takde bising-bising
Karang telinga korang gak yang bingit, hehe


Dok baring bersama :)


Sorang layan baca buku, sorang layan video yg siap didownload



Memang kejap sangat nak merasa aman
Ni baru 2 orang anak, haha!
Gaya macam dah 4-5 orang!
Bila sorang jek yang pegang henpon tgk video
Dahhh sorang lagi merengek nak tengok jugak
Abang nya pulak eksyen, nak tengok sorang2
Hmmm, 'mendapat' la sorang 'satu', hahaah!


Takpe, penyeri suasana, penawar duka diorang ni sebenarnya ;)
Selagi boleh bertahan, bertabah la! ;)


9 comments:

ALoNa CintamaniszLite berkata...

kan senang kalo 2-2 dok belakang baring sama2, huhu. Kat tempat sempit ni jgk ler yg dorang berebut..budak2...budak2..

fazilzura berkata...

ku ni tunggu amni tu beso je ..tah cmner peel nye.. now pun dh pandai buli abg akil ..

kalau ku dok dpn ngn amni, akil mmg dok blakang tpppp si amni plak gedik2 nak panjat ke blkng ngn abg nye..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

sweet jek bile duduk sama2 mcm ni kan..=)

lia berkata...

baguih la dpt gak moment 5-6minit tu nad, dari x de kan he3

*∽ IZAN ∽* berkata...

baru la meriah Nad...!! kalo 3-4 memang lagi meriahhh punyerr.. jangan risauu.. redahh je hihihihi

Nory Zoulkefle berkata...

wahhh kalau macam ni selalu, bolehlah mama bawak jalan2 kan...elokkk je duk dendiamm...sejuk perut tengokk...hehehe

mama lieyna berkata...

Hehe..samalah dua beradik kt umah ni, aksi mcm ni bertahan seminit dua je..tp port baru diorg, duduk belakangggg skali.. aman sket sbb luas, cuma mereka berdua :-)

fieda berkata...

hihi..bru 2 org ye..nanti dh 4 org lagi la..

Masya berkata...

saya sorang pun kdg bergaduh seat kat depan tu .. hahahaha .. ni kira oklah ni.. mak turun pangkat eh dok belakang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...