13 Jun 2013

AEON Bukit Tinggi | Subway | Kejutan Utk Zakwan

Cuti sekolah 2 minggu kami tak ke mana-mana pun
Minggu pertama cuti sekolah tu masing-masing dilanda kurang sehat
Zakwan pun terpaksa la dok umah je
Tapi disebabkan kesian kat Zakwan
PapaZN ajak jugak la kluar jenjalan, nak happykan Zakwan
MamaZN tak berapa larat tp gagahkan jugak la, huhu
Time ni Nayli dah start mula ulser dah

Kami pi AEON Bukit Tinggi
Saje jenjalan window shopping, huhu
Masa dah sampai tu, Zakwan awal-awal dah warning MamaZN
Mama, takmo beli-beli baju tau!
Haha! Baekkkkk bos! =p


Citer ni dah masuk dalam list Zakwan ni, haha! Hari-hari dok ajak tgk ;)



Memang betul-betul jalan exercise kan kaki jek, huhu!
Ada la masuk Jusco jap sebab PapaZN nak bawak Zakwan pi main kat arcade game tu
PapaZN layan anak-anak main, MamaZN bawak diri la pi jalan tmpt lain, haha!

Sambil-sambil tu berjalan kat tmpt toys
Nak belikan something sebagai surprise utk Zakwan
^___^
Kluar dari Jusco, kami pi lunch kat Subway
Nyum-nyum! Sedap btul!


Menu 'sihat', hihihi :)


Nak buat gaya 'peace' la tu ;)


'Peace' tak jadi, hehe :)


Lepas makan tu terus balik, takde kemana dah ;)

Balik umah tu masa Zakwan dok ralit makan aiskrim sambil tengok tv
MamaZN letak surprise kat sblh mangkuk aiskrim dia
Dia tak perasan
Aiskrim ke mulut, mata ke tv - takde la nak pandang tmpt lain dah ;)
Sekali tu, PapaZN saje la hint-hint Zakwan
Terus terkejut Zakwan tgk surprise utk dia, haha!
Suka tgk muka terkejut dia tu =p
Cute sangat!
Tak abes-abes cakap, 'terima kasih, Mama!' :)


Mainan yang dah lama Zakwan idam-idamkan
Yang kat tangan tu ;)
Yang topeng tu, PapaZN hadiahkan masa besday dia tahun lepas :)


Harap Zakwan suka
Harap Zakwan jaga mainan-mainan suma tu baik-baik tau!
Nanti bila semua dah kembali reda, kita ajak Papa pi dok hotel ada kolam ek! :)

mode: taksabar! =p



19 comments:

mama lieyna berkata...

Waaah happy la zakwan tu.. :-)

Amboi nayli, macam2 aksi dh dia.. :-)

mummy_ayu berkata...

Wah...bestnya...suka la zakwan

Sura Mohd berkata...

sronok zakwan dpt surprise...budak lelaki memang suka sangat ngan mainan..sama ngan anak2 akak..asyik nak mainan je..:)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

suka zakwan dapat mainan idaman hati ye....kita pun dah lama tak holiday....

Cho Zila berkata...

mestilah seronokkan.. dah dapat idaman hati... subway yang sedapkan..

syawalsimpsons berkata...

seronoknya zakwan....untuk aunty soya mama tak beli ka..kakakkakakak

eiya berkata...

sonok laa abg zakwan..happy sgt tue

fieda berkata...

amboi...dh mcm ironman dh

mama_umar_maryam berkata...

bwk tido x?? hahahah..happy zakwan ya amat tuhh

Deq's Qienz berkata...

wahhh takut kena fire gan otomen tuhhh :P

eima berkata...

mesti mahai kan tu ...

fahim slalu aku cantas klu die nk mainan kat jusco ...mama tak sanggup sbb tau die camne... sbb zakwan pandai jg brg ...cars semua elok je...fahim jenis cepat jemu ...huhu

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

happy zakwan...

- SueN - MrS AzharI berkata...

comelnyer muncung dia...hehehe

Sue-Rya Qistina berkata...

alhamdulillah..mama dah tunaikan impian zakwan. seronokkan tgk anak2 happy camtu :)

lieyalatif berkata...

wahhh zakwan mesti hepi gile2 nad....menan idaman tuk budak2 lelaki nieh....sure nayli kene fire selalu nih hahahaha..

suke gile tgk muke nayli buat peace tu nad...comel gile....aksi keletah sgt2 tuu heheheeheh

ALoNa CintamaniszLite berkata...

zakwan ada mama dan papa yg baikkk..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

bestnye zakwan dpt hadiah..jadik superhero lah pasni dah ada superpower kat tangan..hehehee..nway, monster inc ni dah kuar wyg ke belum eh..zara takde mintak lg tp mamanye yg teringin nk tgk sbb yg monster inc 1 tu best bangatttt...hheheehehe

zarena heeney berkata...

AMBOI JD IRON MAN YEA

Masya berkata...

mmg peminat tegar ironman ni.. suka zakwan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...