13 Mei 2013

Weekend Yang Terasa Singkat!

Assalamualaikum & Selamat Pagi! :)

B to the L to the U to the E to the S!

Nak weekend! Huhu!
Gi jalan-jalan, gi makan-makan, lepak sama-sama
Tapi still rasa tak puas!
Cuti hari minggu terasa singkat pulak
Padahal ada je aktiviti yang kitorang buat
Hmmmm...

Zakwan pi skool, PapaZN pi work, Baby Nayli tido lagi
Alaaaaaa, rindunya kat semua!
 =/


Photo: Selamat Hari Ibu utk diri sendiri & juga utk semua mama, mak, ummi, mommy, ibu, amma di luar sana! Takde yg wish, kena wish sendrik je la =p Hari2 kena hargai ibu.. Tapi hari ni special sket :) #hariibu #mothersday #mothersdaywish


Banyak menda nak citer, nak share
Tapi...
Penyakit 'M' yang sangat besar suda mariiiii!
Moga tak berlarutan la sampai hujung Jumaat akan datang ni, haha!
Adoi, awat la terasa lemau ya amat ni?
Sebab tak sabar nak pi Cuti-Cuti Malaysia kah?
Tetttt! =P
Lama lagi, lagi sebulan
Aiiiii, jangan la sebulan jugak penyakit M ni baru nak ilang!

Banyak nak share ni
Nak citer pi piknik, nak citer pi tengok pengantin naik kereta kuda
Nak citer pasal jumpa rakan blogger lagi, hikhik =)
Emmm, nak citer pengalaman pasal rezeki
Apa lagi?
Emmm, ada la lagi citer-citer sampingan, kikikiki...
Biasa la, MamaZN kan suka merepek meraban kat sini, kuikui! ^_^


Bestnya tengok ramai kawan-kawan dirai sempena Hari Ibu
=/
Semalam sentap jap pasal Hari Ibu ni
Malas la citer, haha!
Nak citer yang best-best jek MamaZN ni kan?
Hihihihi...
Nak share aura postif jaaaa, yang negatif buang jauh-jauh-jauh naaa! ;)


Cemane weekend kawan-kawan?
Share sket.... ^_^


16 comments:

mama lieyna berkata...

Hehe.. k.eina weekend si adik demam, bersmbg abg pulak demam dr ptg semalam, coti lagi la hari ni.. dh la dok teringt kije kt opis..huu...mood takdok gak ni..wuu...

Nana berkata...

Weken kita bosan
Ahhaha besw la amrul xde jgn kata weken tiap ari pon membosankan
Xsaba nak balik kl cuti skolah nnt.......
Stay sana sampai bsalin

mamaRIFQY berkata...

jom ame2 buang penyakit M tu..na ni dh lame penyakit M nak update blog !hahahahaa

Falsya berkata...

Betul la nad..singkat je kan masa..xterasa langsung weekend..nak weekend jugakkk..

mummy_ayu berkata...

weekend Ayu..busy masak2..emm..nanti share pic..best walaupun penat & yes..malas je rasa nak keja hari nie..

Ibu Lala berkata...

Memang pun. kalau wiken tu memang tak pernahnye cukup. Rasa nak tambah je cuti lagi..

Adlin Mohamad berkata...

ok la tu every wekeend terisi dgn xtvt ..lin kekadang dok umah je tgk muka king muka anak2 hahhaha

lia berkata...

he3 nad da ada list yg panjang nak wat n3 tu...

eima berkata...

hmm aku pun tgh mls ni .. tgh pi baca2 nk wat entry sendrik mls

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

tarik nafas panjang2...pasni mesti rajin balik...
jue suka baca cerita nad..walaupun kadang2 rak sempat nak komen..tapi insayallah sempat baca....taknak tinggal keretapi...

syawalsimpsons berkata...

sue hujung minggu yang padat jugak..kikiki..

Cho Zila berkata...

banyaktu cerita... buang jauh2 Mtu.. tapi akakpun sama rasa macam lemau....

Nafisa81 berkata...

uii..leh angkat dua-dua...kuatnya

ALoNa CintamaniszLite berkata...

mcm2 aktiviti ye, nad..
cerita jer..ada masa akak masuk baca..hehe.

Zura@Iwan berkata...

kalau byk xtvt mmg rasa sigkt je cuti kan...

tu akak suka lepak rumah ..tp kalau boring sgt..keluar la jln2..hehe...

#akak now mmg malas nk update blog Nad..hehe

PUANSTOBERI berkata...

eh. akak pun jumpa rakan blogger la wiken tu ari. tp kejap sgt. Dgn muka comot momot nya kan. hahaha. kat dpt post guard je jumpa.. sapa la agaknya kan..?? Huhu.

*sekiranya org itu adalah berkaitan, tolong jgn buat entry berkenaan beliau. Huhuhuhu :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...