17 Mei 2013

Warehouse Sale TOYS r US & STRIDE RITE | Up To 80%

Esok dah weekend, weeeee! ^_^
Pada yang belum ada apa-apa perancangan
MamaZN ada suggestion, hihi
Terpulang la kat kawan-kawan kan, MamaZN share kan aje info ni ;)

Kat Summit USJ ada warehouse sale 2 nama besar! :)
2 in 1
Toys r Us & Stride Rite
Harga sale sehingga 80%!
Memang sesuai la pada mereka-mereka yang nak cari kasut raya & mainan
Untuk anak-anak

Warehouse Sale bermula 15/52013 (Rabu) - 19/5/2013 (Ahad)
 




Macam best kan? :)
Teruja jek rasa nak pegi, hihi
MamaZN dah terbayang dah Hotwheels, Spiderman, Cars utk Zakwan
Dan mainan Fisher Price, Vtech, Playskool utk Baby Nayli
Dah terbayang-bayang dah harga yang menjunam sebab sale sampai 80%
Terbayang-bayang jek la yang mampu, hahahaah!

So, pada kawan-kawan
Boleh la kalu nak pi usha-usha :)

Ehem-ehem, MamaZN dah pegi dah sebenarnya Rabu aritu, hihi
Best tak?
Hmmmmm, nanti MamaZN citer
Kasi chance kawan-kawan teruja nak pegi dulu ;)










8 comments:

JaSSNaNi berkata...

huhu.. cam best... tapi dah stop beli mainan utk haikal.. skrg ni baby fiyya lak.. tapi tunggu next year lah kot.. hahaha kumpul duit dulu..

Cho Zila berkata...

moh kita.. moh kita... akakpun mampu beranganler ,,, suami akak mesti reject punya kalau bab beli maiananni... akakpun takder kat siniler...

ieyda berkata...

nape dia wat sale time ngah poket kering nie......xsyoklah mcmnie...
nanti nad review mainan yg murah2 ye..hihihii

Ibu Lala berkata...

kalau anak anak tahu bahaya nih...

ch@ berkata...

hrmmm...mmg takla kot. berangan jugak. mainan kat rmh ni pun x larat nak ngemas.

lieyalatif berkata...

Halamak menarik ni nad...tp nak pindah umah ni mmg diharamkan dah beli menan2 ni hahahahaha

Adlin Mohamad berkata...

ni weekend duit kena kuar kalau gi sini hahahhaha ...kita nak try ahad pagi makan kat warung bunian tu tp x tau jalan hahahha bangun ntah kul bape plak nnt

Alycia berkata...

bulan ni xde nak shoping2 .. simpan duit utk g holiday bulan depan...

Nad, turun putrajaya esok inform ekk.. bole pas hadiah nad tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...