10 Mei 2013

Terharu! Zakwan Bagi Hadiah Sempena Hari Ibu ^_^

Balik je dari sekolah tadi, sampai-sampai jek umah
Zakwan cepat-cepat bukak beg 
Mama, saya ada kejutan ni untuk Mama
Sambil tersengih-sengih :)

MamaZN dah dapat agak dah sebenarnya
Biasala bila ada 'hari istimewa' ni mesti ada buat aktiviti kat skool 
Tapi walau pun dah dapat agak
Rasa excited sangat-sangat-sangat nak tengok :)
Tak sabar nak tengok hasil kreativiti Zakwan


Walau ada 1 kulit kerang lupa nak kaler, tetap cantek di mata mama :)


Bila Zakwan hulurkan jek kat MamaZN
Ya Allah, time tu terasa sebakkkkkk sangat!
Sebab terharu
Dan-dan tu jugak trus flashback macam ada tayangan
Saat-saat mengandung, melahirkan & membesarkan Zakwan
Terima kasih, sayang.....

1st time dapat hadiah daripada anak sendiri
Hadiah hasil kreatif Zakwan dan takde dijual kat mana-mana :)
Rasa terharu sangat
Memang dah nanges pun depan Zakwan tadi, haha!
Ngade maknya =P
Lagi berjujuran air mata bila Zakwan peluk plak maknya tanda nak menyabarkan...
Ya Allah, moment yang sangat indah!
Terima kasih Ya Allah!

Ahad ni 12/5/2013 
Bersamaan dengan Ahad kedua dalam bulan Mei
Adalah Hari Ibu
Nak sambut boleh, tapi biarla bersederhana dan tak membawa kepada maksiat
Selamat Hari Ibu buat kawan-kawan yang bergelar ibu!
Selamat Hari Ibu buat mak & mak mertua di kampung
(^______^)

Okeh, esok dah weekend, yeay!
Plan pun dah bersusun dah ni
Moga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan ^_^


Happy weekend kawan-kawan yang disayangi sekalian! 


14 comments:

syawalsimpsons berkata...

bestnyer.,,,sebak pulok sue baca...

Myra Jay berkata...

Sweet moment dari seorang anak..

Memang touching, myra baca pun rasa terharu :D

Nory Zoulkefle berkata...

sweetttnyer...
kalau nory pon, nory touching...
hukhuk

eima berkata...

cerdik...fahim aku tak penah lagi die buat pepe ... hahah

anyway hepi mother day dear ... and to all mother...

♥cikmOt♥ berkata...

selamat hari ibu nad...happy mothers day...

mamafarah4 berkata...

Bestkan..Perkara yg tak terjangka yg akan dibuat dek anak...terharu rasanya

ALoNa CintamaniszLite berkata...

ibu...ibu...engkaulah ratu hatiku...

Teena Tna berkata...

Tumpang terharu juga, sy sayang mak saya !
Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too :)

insanbiasabiasa.blogspot.com

mama lieyna berkata...

Mcm kt tv pulak aksi camni kan :-).. dh tu pulak zkwan, bahasakan diri 'saya' ... hikhik..comel :-)

ADEEYA berkata...

Hihi happy mother's day

Ibu Lala berkata...

Terharunya. sama la. semalam nabila bagi hadiah. mmg tiap tiap tahun dia akan beri hadiah. tapi dia x ckp dia yang bagi. dia kata ada orang bagi kat ibu hadiah. siap suruh bawak datang opis lagi...

Masya berkata...

selamat hari ibu nad, alahai sweeetnya...

Zura@Iwan berkata...

pandai dia kasi hadiah utk Nad..

slmt hari ibu Nad..

amiey lee berkata...

Wahhhh bestttnyeee... memangg terharuuu sgttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...