20 Mei 2013

Tempat Jatuh Lagikan Dikenang....


... Ini kan pulak tempat kena 'pow', huhu!


Ini masa pi jalan-jalan ke Pasar Seni tu la
Dalam perjalanan nak ke bus stand kat seberang nun
Kena lalu stesen LRT-Putra Pasar Seni
Kesian PapaZN...
Terus dia terbayangkan nasebnya masa kena 'pow' tu
Memang bersyukur banyak-banyak bila dikenang-kenangkan balik

Citer kena 'pow' ni adalah cerita 10 tahun yang lepas
Time tengah tggu MamaZN 
(ada ngedate time tu, hewhew =p)
Sementara tunggu tu la terjadi kejadian yang tak diingini tu
PapaZN cakap org tu siap ugut guna pisau!
Allahu Akbar!
Syukur!

PapaZN target orang tu 'pow' sebab nak duit beli dadah
Penagih dadah la tu kottt

Dah la time tu masih bergelar student kan
Banyak mana la duit yang ada time tu...Huhu!


PapaZN bersama anak-anak di tangga - tmpt kejadian 10 thn lepas


Siap guna pisau-pisau bagai, siap melibatkan nyawa tu
Turutkan aje la, dari memakan diri kan? Bahaya!


p/s:
ehhhh, pagi tadi kata nak berhibernasi barang seminggu dua?
hahaha!
takleh la, rindu nak menulis kat blog =p


 

17 comments:

shark berkata...

mengimbau kenanagan..
nasib baik tak de pape :)

ieyda berkata...

muka nayloi dah cuak tu....hihihiii

Chekgu Azrine berkata...

Xyah nk berhibernisasi sgtla sis..keep.on blogging..hehe

nadia farahida berkata...

kak nadd, jangan la berhibernasiiiiii
nanti rindu kak naddd :)

Sue-Rya Qistina berkata...

kt CM tu mmg tmpt yg agak merbahaya. mmg ramai wat kerja2 pow ni. kitorg klau ade show kt sana, mmg xkan layan org2 kt situ. takut sgt!

~aSHa~ berkata...

tmpt bersejarah bagi tuan badan tu

eima berkata...

ramai sudah yg ttp blog 3 org dah yg aku kenai ... huhuhu jgn la ko plak dear

lizz berkata...

tempat ni dulu...memang terkenal ngan tempat pow ader gak menber2 yang kena...bahaya kalo sini mesti jalan lelaju...takut ngan mat dadah kat area nikan...

dah lama tak lalu kat sini...tempatnyer mcm dah bersih jer....

Adlin Mohamad berkata...

kat sini mmg ..pot diaorg cari duit malas nk keje so tu la keje diaorg baya lalu sini sesorang

Cho Zila berkata...

menakutkan... gituler kekdahnyer diaorang nak cari duitkan....

mama lieyna berkata...

Seramny3 kenangan..huu...

lia berkata...

Owhhh papaZN pon ada kenangan kena pow ek... Mr Fallah pon penah kena kat jambatan putih bank negara, da la masa 2 mamat tu patah tgn... Skng kat c2 mmg ada sentiada polis sbb mungkin ramai yg kena kan

syawalsimpsons berkata...

mengimbau kan....kenangan betoi

Masya berkata...

dulu kwsan jenjantas mmg org suka pow kan... fobia rasanya...

lah nak berhibernasi napa pulak ... tp kdg² mmg ada masa² mcm tu kan.. xtaulah ke sejak umo dah 30 ni .. huhuhuhu .. tp sehai dua jer kot.. pastu ok blk..

Sweetmama berkata...

nasib baik xde pape, kalau diingat mestilah takutkan sbb kena ugut siap berpisau2 bagai...

lama betul x jejak ke CM, rasanye last pergi tahun 2004..

Zura@Iwan berkata...

smbil2 bleh mengenang kisah dulu kan..

alhamdulillah tk kena apa2...

QA's ~ mamapapa berkata...

kalau jln2 kt sentral market mmg kena lebih hati2kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...