15 Mei 2013

Sweet Moment :)

Jalan berpimpinan tangan
Alooooo sweet sangat!
Ni tak nampak sangat pegangan tangan tu sebab terhalang
(angle amik gmbo salah, huhu!)
Comey jek Baby Nayli ikut Abang Zack :)




Apa la yang ditenungkan tu?
Gaya macam amik gambo dolu-dolu plak - tak pandang kamera =p


Zakwan ni kalu datang mood kasih sayang sangat-sangat tu
Tengok tv pun boleh dok sebelah menyebelah
Pastu tangan letak atas bahu Baby Nayli
Sikit-sikit kang diciumnya pipi adiknya tu
Yang best, Baby Nayli pun diam je, turutkan aje apa Abang Zack buat ;)
Sweet!
Nak amik gambo tak sempat, huhu!

Tapi bila masing-masing buat hal
Memang bleh buat gaduh!
Sorang nanges, sorang ni jerit-jerit marah
Bila yang ni pulak jerit-jerit, yang tu pulak nanges
Tapi kejap je la, nama pun adik beradik, kan?
:)

Baby Nayli takmo kacau-kacau Abang Zack tau!
Takmo gurau-gurau sampai baling-baling remote tv @ henpon!
Kesian kat Abang Zack


Biar la hubungan adek bradek ni sentiasa mesra dan akrab selalu sampai dah besar nanti
Aminnn....


9 comments:

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

sweet sangat..
dengan pakai sedondonnya

Adlin Mohamad berkata...

hahahha sama kyreen asik nk cium baby , main kasar abis dia balik toys kat muka bby

mama ila berkata...

so sweet =)

JaSSNaNi berkata...

pandai jaga adik nayli yer zakwan.. god boy..

Tanpa Nama berkata...

dear,

rumah kat mentari court ada lagi ker?

email me: suriani.wit@gmail.com

LYAfrina berkata...

sweeet..
kawan bermanja & kawan bergaduh.. rambut adik nayli dah mcm abg nampak

ALoNa CintamaniszLite berkata...

style rambut pun sama jer, hihi..

mama lieyna berkata...

Sweet sgt.. cantik kaler ijo.. :-)

Ha a, namanya adik beradik, gaduh2 manja je... pastu baik balik...

Amin...

ch@ berkata...

Yeah...sgtla comelnya. Nnt besar, mcm bf ngn gf. Hahaaa. Jadi mcm kita dgn adik. Org ingat kita gf dia sbb kita iras papa, adik iras mama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...