23 Mei 2013

Sudah Bertukar Tuan, Sobss ;(

Tamat la sudah perkhidmatan stroller ni pada Baby Nayli...

Dah selamat pun berada di tangan tuan yang baru, pada Sabtu lepas
Berkhidmat la sebaik-baiknya ya!

Baby Nayli ni, mana penah nak dok dalam stroller
Bertahan la 3-4 bulan yang pertama dulu
Lepas tu, bila dah pandai memanjat, bila dah pandai berjalan
Bye-bye la kat stroller ni
Elok tersimpan jek kat umah
Pegi mana-mana pun takde bawak dah stroller
Buat berat/penuh bonet kereta jek

Dari berhabuk, berkarat gitu-gitu jek
So, kami decide nak let go
Suruh PapaZN amik gambo, MamaZN upload kan kat mudah.my
Hari ni upload, esoknya ada 5-6 orang yang sms bertanyakan stroller ni
Perghhh!
Giler kentang!


Memang nampak macam baru sbb jaranggggg guna!




Dapat la stroller ni, tuan baru - orang Bangi
Ahli farmasi kat Hospital Serdang yang sedang sarat preknen ;)
Dia nak beli awal-awal supaya senang nanti takde terkocoh-kocoh
Sebab dia PJJ dengan husbandnya - sorang Bangi, sorang Kelantan



 p/s:
Takpela, kang ada rezeki Nayli dapat adik ke
Kita pinjam stroller anak Aunty Wawa pulak, hehe



9 comments:

ieyda berkata...

leesya lak memang nak duk lam stroller....kuar je umah mesti kene angkut ngan stroleer...

eima berkata...

laki aku ari tu gedik sgt nk beli stroller last tak guna pun asek dok guna buggy je ... sbb ringan .... bazir .. pastu buggy pun guna ade la kot sampai 7 bulan kot alisha tu dah pandai dok dlm troli takmo dah die dlm tu kena ikat bagai ...dah pandai mintak dokong lagi la ....

nk jual cam syg ..buat la tukun dlm stor tu

syawalsimpsons berkata...

takpe ada rezeki nanti amik yg baby K pulok kan

Eliss Mie berkata...

saya punya pun mcm baru jugak sbb jarang guna. hrp2 adiknya nak duk dlm tu, x test lagi sebab x berat lagi utk sy carry :)

Sue-Rya Qistina berkata...

bambam pulak dok dlm stroller sampai umo 1 thn 6 bln. tu pun kena paksa jugak. sbb kdg2 kesian tgk dia mengantok, xtau nak tidokan kt mane. tapi la ni, simpan utk newborn baby pulak. heheeh

MRS. K berkata...

Hafif punya stroller pon dok ada lg. Pakai dlu kejab sgt sbb selesa pakai buggy coz ringan. Ada dlm stor umah nilai. Igt nk jual jugak

Lily@MamaZaraZareef berkata...

kite kalau nak jual brg anak2 kompem kena bebel ngan husbnd. katanye bkn xnak anak lg so simpan jela leh gune akan2 dtg. giler jimat cermat papa zara zareef ni kan..:-P

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

Balqis dh 6 tahun still pkai stroller lagik dasar malas nak jalan.....hu hu hu

ch@ berkata...

Takpe kakNad, rezki bb nnt beli lain. Bb pun nk yg baru jgk. Hiks. Auni punya stroller turun temurun,kita beli stroller je kot, walker, carseat maksu dorg punya guna sampai arrizqi. Basikal dgn kreta pink, tokmama beli. Pun guna sampai arrizqi. Cucu kesayanganla kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...