22 Mei 2013

RESEPI Kek Batik Biskut Bersusun :)

Pagi semalam MamaZN ada share pasal masak-masak buat kek batik special
Special sebab biasanya orang buat biskut tu dihancurkan sekali dalam adunan
Tapi yang ni biskut disusun layer by layer
Kena rajin sket la :)

Pastu
Ada 2-3 orang kawan-kawan yang mintak MamaZN share kan resepi

Actually MamaZN pun copy resepi dari fb page : Buku Resepi
 Tengok cam senang jek, tu yang MamaZN nak try buat :)

So, kat sini MamaZN sertakan resepi tu kat sini
Supaya senang kawan-kawan nak refer
Kot-kot la kan tiba-tiba ada kerajinan nak buat ke nanti, hihi


Kredit resepi : Hazwani Abdul Halim



Selamat mencuba! ^___________^



11 comments:

ieyda berkata...

nak try lah cuti nanti...TQ ye..

Myra Jay berkata...

My peberet kek ni, resepi senang.. antara rajin ngan tak je.. heheee

TQ sharing resepi

Sue-Rya Qistina berkata...

nak cuba jugaklah nnt. dulu2 selalu buat guna milo je. tu pun kaklong yg ajar buat. hehehe

Sweetmama berkata...

Tq share..
lepas ni boleh la k.eija try resepi n wat lapisan camni pulak,
k.eija buat hari tu abiskan stok di rumah aje, so x guna milo, buat guna coklat masakan.

~aSHa~ berkata...

jgn share resepi jerk...share kek tu skit sorang....mintak address sorang2..ehehehehehhee

Ratu Hatiku berkata...

Boleh buat nnt.. Tq sharing.. :D

syawalsimpsons berkata...

ooo camtu..kalo tak main gaul sekali ngan biskut tu kan..ni kena susun,...baru acik tau haa

Chekgu Azrine berkata...

tq sis..nti nk buat

Mooniqueen berkata...

aritu pun dah try yg bersusun ni.. memang cantik je...

ch@ berkata...

thanks share kakNad. nak menyusun tu, skali susun, tgk arrizqi, skali susun lg, blk smula layan arrizqi. hahaa...

Fai CeritaCinta berkata...

senang jer nak buatnye.. balik keje ni nk try la. hehe :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...