03 Mei 2013

My Dad, My Hero | Papa, U Can Do It! :)

Hahahaha!
Lawak pulak rasenya bila diingat-ingatkan balik
=P

Aritu ada la terjumpa gambar ni, orang share kat FB
Macam cute jek!
Dah la budak tu comeyyy!


Comey kan? ;)


Pastu MamaZN tunjukkan gambar tu kat PapaZN
Saje la cakap ngan PapaZN, nanti try angkat Baby Nayli macam ni bleh tak? ;)
Hahahaha!
Sama-sama gelak sebab tau apa jawapannya =)


Macam ni jek PapaZN mampu, haha!
Sengih kemain dia ye?
Tengok muka PapaZN tu ketat semacam jek, hahaha!


Takpe la Baby Nayli
Walaupun Papa tak mampu nak ampu Baby dengan tapak tangan
Macam dalam gambar tu
Tapi Baby kena selalu ingat
Papa sentiaaaaasa akan jadik hero & superhero kluarga kita ;)
Doakan Papa sentiasa sehat dan kuat utk jaga kita semua tau!


Rase-rase berapa berat Baby Nayli sekarang? ;)
Hehehehe...
Aritu try timbang kat umah Aunty Wawa
Beratnya dah nak dekat cecah 12kilo, hukhuk!
Patut la lenguhhh! =P


14 comments:

lia berkata...

ekekekeeee kita da gelak sendiri bler tgk gmbr tu & request nad kat papaZN....

12kg? semangat Nayli...

Sue-Rya Qistina berkata...

hehehe..comel je tgk gambar 1st tu. baby tu pulak comel siap sengih lg.
amboi nayli. sihat betul kamu ye. hehehe

mama_umar_maryam berkata...

mesti terketar2 jgk klu nk angkat nayli mcm dlm gmbr tu.,hahaha

Nana berkata...

hahahah klw bb nayli kecik skit
bole angkat gitu

Adlin Mohamad berkata...

hamekkkk berat nk sama ngan kakak kyra dah hehehehe ..ok la ampu cam tu gaya tersendiri kekeke

Imaan09 berkata...

ahahah.. tgk gambar first dah terdetik dlm ati " patah tngn papa klu wat ke Nayli cmni"

syawalsimpsons berkata...

opppsss..semanagt tu...mmm...tak pe membesar ngan mama tersayang tu, kasih sayang lebey..tu yang semangat tu,...kalo izz atau syawal boleh kot buat camtu..tapi takut abah dier yg tak larat..kikiki

ALoNa CintamaniszLite berkata...

itu namanya proses pembesaran nayli positif, kan nayli kan...hehe..

Besar nayli ni...mgkn sazali samad atau seangkatan dgnnya leh buat aksi mcm omputih tu..letak naylie kat tapak tangan, huhu..

eima berkata...

perrrggghhh cam abg ayim kecik2 dulu la ... tp abg ayim tu tak besar sbb berat tulang gamak nye tulang panjang2 ... alisha maish 9 kg ..huaaa gen aku tu


nayli mmg bambam boom tu buat lagi comey tu ...aku geram tang peha

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Nad..tak larat papa ZN nak buat camtu kat dak Nayli...mau patah tgn sbb baby Nayli makin bambam :)

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

nayli...
acik jue nak cakap nie
acik jue geram tengok awak..rasa nak gigit2 awak..tambah2 kalau tengok awak pakai legging dan rasa nak gomo puasa2 pipi awak tau...

mummy_ayu berkata...

ha ha ha....jenuh la papa kalu kena buat nayli mcm tu..
sporting la hubby Nad..kalu hubby Ayu....idak la..

Ratu Hatiku berkata...

hihihi..comel jerk nayli...

Sweetmama berkata...

nayli lg berat dr ziqry la, ziqry skrg ni 1 thn 11 bulan berat 11kg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...