29 Mei 2013

Menelaah Sambil Kuak Dada ^_^


Bila tengok Abang Zack wat revision, Nayli pun sebuk sama
Abes ditolaknya Abang Zack
Dia pulak ambil alih tempat Abang Zack
 Abang Zack dengan sabar, terpaksa bagi laluan kat adik, huhu!
Nayli, Nayli...




Siap goyang-goyang kaki lagi dak tecit tu, huhu!
Tekun jek ye, hihihi...
Abang Zack tu saje bagi laluan kat Nayli
Kang kalu Nayli salah, ada la yang kena 'piappp' ngan Abang Zack, hahahaha!
Acah je tu =p


Takpe, blaja sama-sama ye
Takmo gado-gado, hehe


Anak-anak tak berapa sehat sejak semalam
Zakwan batuk-batuk & selsema
Nayli pulak, tah ape halnya takmo menyusu sejak semalam
Kenapa ek Nayli takmo menyusu? Tetibe jek... Susah hati dibuatnya
Malam tadi dua-dua tido kul 2-3 pagi tengok kartun Upin Ipin, huhu!
Pagi ni, mak diorang dah bermata panda, hukhuk!

Doakan ZakwanNayli cepat sehat ek!


16 comments:

Kakizan Omar berkata...

Semoga Cepat Sihat.. :D

Falsya berkata...

abg zakwan pandang nayli mcm pasrah je...aahahaha..comel baby nayli...

get well soon both of u..;D

MamaFarah berkata...

ye ker x sihat pun anak2 nad.. anak2 akak yg kembar dan yg kecik sekali un x sihat..

syawalsimpsons berkata...

nasib la cuti sekolah kan...zakwan boleh rest lelama kat umah kan...

Sue-Rya Qistina berkata...

amboi..kemain lagi nayli ye.
budak2 mmg gitu nad, bambam pun sama kalau kakaknya keluarkan buku.
dia la yg sibuk nak tulis bagai.

get well soon zakwan!

eima berkata...

nayli tak sedap badan la tu kot ...
kurus la nayli tak mo nyusu ...kesian die ...

Adlin Mohamad berkata...

mata panda xpe ..mama kan housewife leh rehat sesuka hati hehehe ..

sama peel kyreen tu ..bkn reti baca muncung yg lebih hahaha

Lily@MamaZaraZareef berkata...

nampak beria jek nayli baca buku tuh..hehehehe..nway, zareef pon tak berapa sihat ni..batuk2 n selsema..semoga cpt sihatlah budak2 ni hendaknya..wuwu

MaMa CyDa berkata...

alolololo comeynya dak nayli nih ...

get well soon yer dear ^_^

zarena heeney berkata...

cuti sekolah tidor lambat yea

mama lieyna berkata...

Alaaa.. kiut j3 sama2 study :-)

Laaa..ye ke..moga cpt baik anak2... k.eina 1 family pun tak sht silih bganti, si adik plg kesian, 5hari cirit n muntah.. hampir kena tahan wad..huu... itu yg mood berblog KO minggu ni..wuuuu..

ch@ berkata...

Sgt comel. Zakwan mmg baik ngn adik, mcm Adli dgn Arrizqi. Kalo Auni, mmg dia dh bg sedas kat adik. Cpt sembuh Nayli. Sini pun sama kakNad, auni...adli...arrizqi pastu siaplah, emak plak. Lelah rasa.

Masya berkata...

musim lah agaknya cuaca tak menentu hala skrg ni bnyk panas teriknya.. bahang sampai ke malam ... nayli sakit mult kot, cuba tgk kot ada ulser.. kdg² budak² xnak menyusu sebab itu .. atau keliling lidah mereka mcm ada ulser.. putih² tu.. pedih. moga mereka cepat sembuh..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Semoga cepat sihat kedua-duanya..

Zura@Iwan berkata...

amboi comey je Nayli tu ha...nk baca buku yer..hehe

Myra Jay berkata...

Alololo sweetnya belajar sesama..

Moga cepat sihat ye sayang2 smua :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...