07 Mei 2013

Menang RM300 Dari Contest Mister Potato! :)

Alhamdulillah ;)
Lekat jugak nama MamaZN
Gembira, teruja, rasa bersyukur sangat-sangat-sangat
Sebab MamaZN ni mana penah menang $$$ atas nama sendiri
Lagi la yang amaun ratus-ratus
Ribu-ribuan lagi la tak penah, kan? Haha!
Nama PapaZN jek penah kena, menang RM150 utk Contest Hey Baby dulu





Tahniah jugak buat kawan-kawan seperjuangan
Kak Amy MamaTisya, Naa MamaIqy, Kak Suzie MamaZharfan
TQ pada sis Yumie & Kak Amy sbb tolong inform kan hal ni di FB :)




Kemenangan [15] untuk 2013

16 comments:

mama tisya berkata...

tahniah best sbb dpt cash kn

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Wahh..bertuah bdn. Byk tu rm300. Leh wat shoping.congrats nad!! :-)

syawalsimpsons berkata...

tahniah..best tu

Nana berkata...

tahniah2
mmg best klw dapat adiah cash hehe

lia berkata...

Alhmdlh.... seronok nyer dpt 300 as hadiah kan

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

tahniah nad...
seronok tengok org masuk contest dan menang
jue bila tengok org menang berkobar2 nak masuk...pastu..bila org dah tag bagai malas pulak nak join...hhehehe hangat2 tahi ayam betulkan...

eima berkata...

tahniah ..aku ni bertagak nk masuk gitu la .. hahahha


tahniah wei .... seronok tu dpt RM 300 byk wooo

JaSSNaNi berkata...

uwahhh,,, tahniah tahniah tahniah... makcik kayo !!

muffins Jue berkata...

wahh..bestnya
tahniah nad :)

Cho Zila berkata...

bertuahtu.. akak nak join ada chance tak lagi...

Masya berkata...

tahniah murahnya rezeki rm 300 banyak tu...

PUANSTOBERI berkata...

oke la dpt cash. bes..bes :D

mama lieyna berkata...

Waaaah berbaloi2x.. :-)

Tahniah nad !

Alycia berkata...

tahniah.. murah rezeki.. kt dh lama dh xjoin contest huhu..

Adlin Mohamad berkata...

rm tu kita x pernah menang rmlagi heheheh tahniah nad

mamafarah4 berkata...

tahniah nad...manyak ong la nad ni..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...