07 Mei 2013

Lambakan Fridge Magnet | Koleksi Terbaru (^__^)

Bila cerita bab FM ni, MamaZN ahgak excited sket, hehe
Kata minat kan? ;)

So, kat bawah ni adalah koleksi terbaru dari Mac-April
Amboi kemain tiap-tiap bulan ada koleksi terbaru!
 =P


Ni MamaZN beli dari blog yang menjual FM
Unik sbb melambangkan Malaysia ;)
Cendol, sate, roti canai, teh tarik, nasi kandar
Ada lagi yang lain-lain tapi tak cantek :)


Yang ni pulak beli masa pi Central Market a.k.a Pasar Seni aritu
Memang rambang mata!
Tapi tak beli banyak pun, beli 3 ni jek ;)


Yang ni pulak FM tukar suka sama suka dengan Alya Kamal :)
Krabi, Cameron Highlands, Pangkor & Blackpool
TQ Alya! :)


Yang ni pulak hadiah dari Kak Gieyana & Kak Ayu a.k.a Mummy Ayu
Bergambar bersama sebab dari material yang sama, hehe (saje jek ni =P)
FM dari Singapore & FM KL Tower :)
TQ ahkak-ahkak gojes sekalian! :)


Yang ni pulak dari IbuImaan :)
Kirim dengan hubby nya yg outstation ke Mexico
Tapi dapat FM Taiwan, San Francisco & San Diego
Rezeki, rezeki... :)
TQ Lea! :)


Yang ni dari CikMot
Ada FM Colmar Tropical, Bukit Tinggi, Thailand, KLCC & Kuala Lumpur
Yang FM London tu mintak CikMot belikan - share duit pos, muahahaa!
TQ CikMot!


Dan yang terakhir ni special sket
Sebab dapat sebutir FM bersekali dengan sepeket jeruk, haha!
TQ Aunty Wawa!
Aritu Aunty Wawa ikut hubby pi berkursus ke Penang
Dapat la ole-ole ni skali :)


Penuh dah peti ais
Memang kena beli magnetic board ni
Dah survey kat Ikea tapi rasenya nak survey lagi kat tmpt lain jugak
Kalu pakai white board buat tulis-tulis tu boleh jugak kot kan?
Hahaahah! Ada magnet gak tu kan? =P

Owh ya!
Sebelum terlupa...
Sesape yang menang GA Melaka kat blog MamaZN bulan lepas
Hope dapat inform ek sama ada FM dah sampai ke belum
Sebab MamaZN dah pos kan semuanya guna pos berdaftar pada 20/4/2013
Andai kata la tak dapat lagi
MamaZN mintak maaf banyak-banyak sebab sampai @ tak sampai
Bukan lagi dalam bidang kuasa MamaZN 
Tu kerja pak-pak posmento la pulak kan? Huhu...
Susah la gini, guna pos biasa riso tak sampai-sampai
Guna pos berdaftar pun sama jugak la pulak....
Sedey la camni =/


p/s:
Boleh jek nak guna Poslaju
Nak guna kurier lain mcm GDex, Kangaroo, Nationwide pun boleh jek kalu ikutkan...
Tapi kene la ukur baju di badan sendrik kan? ;)
Awak dok umah jek, selagi ada servis yg murah dan terjamin keselamatan,
Selagi tu la nak guna, ye dop? ;)
Housewife gitu la kot, selagi boleh nak berjimat, hehe

16 comments:

syawalsimpsons berkata...

bestnyer dapat macam2 kan...kikiki..bandung punyer sue dah cakap ngan kawan sue...tapi tak sempat beli..nnt sue tanya ngan kawan sue 1 lagi, dier G gak..klo dier boleh jual..ok gak..kikiki

MrS. F!zA berkata...

byknya koleksi Fm dia.. eh awat tkguna pos laju je? lg selamat dan cepat.

mama lieyna berkata...

Waaaaaaaaaaaaah meriah giler.. k.eina je tak pos2x lagi utk nad..ssh nak ke pos office..

Falsya berkata...

nie yg wat xsabar nak tunggu umah sendri siap nie..nak jugak lekat2 FM kat fridge sendri...hehehehe

amiey lee berkata...

Wahhhhh meriahhhhh jelessssssnyeeeeeee

Myra Jay berkata...

Bestnyer.... Banyak koleksi :D

Adlin Mohamad berkata...

manyakknyaaaa ...lawa yg last tu gambo jeruk

mummy_ayu berkata...

wah...serius banyak nie FM Nad...caya la..

Nana Liena berkata...

banyaknya koleksi.hehe..best pulak kalau kumpul.hehe..nak cuba la hobi baru nie..hehe..btw saya suka fm pangkor bentuk flipflop

eima berkata...

ko mmg boleh geng ngan cM tu kan ... byk betui

lia berkata...

nad, hat keris tu nmpk ensem abes la...

lieyalatif berkata...

E'eh cute laa nad yg foods malalysia tuuu...first time lieya tgk....cute gile!

Mesti byk dah koleksi nad kan...lieya ni org2 bagi ngan beli sikit2 ade laaa sikit...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

dh namanya hobi ye, dak..
Tp ngumpul FM ni kiranya hobi alaf baru, hehe..

Masya berkata...

fm nad hantar tak sampai lg.. kalau dah sampai sy bg tahu ...

PUANSTOBERI berkata...

ni sebijik lagi FM yg Nad kirim tu ari masa HKK ada lagi kat akak ni.. huhu.. maleh nau akak nk g ngepos je Nad wey.. nati bebila turun KL, roger yer. Huhu.

Err.. akak kalo anto adiah GA guna pos biasa je. Alhamdulillah..sampai je seme. Smpai ke Sabah Swak pun ada. Guna setem singgit je. Hikss :D

mama tisya berkata...

wah byk tul kolesi fm..best2...akk dh pos fm nad pos daftar lunch td so nanti kalo dh smp update la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...