16 Mei 2013

Kotak Cermin Hantaran Untuk Disewa | Harga Sewa Baru

Alhamdulillah
Sejak iklankan kat blog ni
Ramai jugak la yang dah menyewa kotak hantaran ni dari Aunty Wawa
Baru Aunty Wawa tau...
Macam-macam jenis penyewa ada, hihihi...
Ada yang elok, ada yang tak berapa elok
Tapi takpela, sabar je banyak-banyak
Tu semua dugaan yang boleh jadi panduan dan pengalaman

Aunty Wawa mintak MamaZN inform kan kat sini
Yang harga sewa dinaikkan sikit atas sebab-sebab tertentu
Salah satu sebabnya adalah bekas ni besar dan mudah pecah
Nak bawak turun dari umah Aunty Wawa ke kereta pun kena bawak sorang satu
Mana boleh bawak sekali harung semuanya, kan?
Sangat la fragile!
Jadiknya harga RM10 tu macam tak worth it la bak kata Aunty Wawa
Harap ramai yang faham
^_^


Maka, harga baru adalah seperti mana yang disenaraikan kat bawah ni :



-Qty-
6 besar & 1 kecik
-Saiz-
10inci x 10inci (besar) & 6inci x 6inci (kecik)

-Harga Sewa-

RM30 per kotak
(deposit RM10 setiap satu - deposit dipulangkan bila barang selamat dikembalikan)-Harga sekali dengan hiasan (UNGU SAHAJA)-
RM40 per kotak

(deposit RM10 setiap satu - deposit dipulangkan bila barang selamat dikembalikan)




Ini hantaran Aunty Wawa utk pihak lelaki aritu
7 bekas sahaja
Kotak cermin yang kecik utk cincin
Kasut pun muat utk dijadikan hantaran



Andaikata ada sesiapa yang berminat
Boleh la emel kepada najwahamidi@gmail.com
Atau SMS : 012-3311325
Jangan emel/pm MamaZN tau, haha! MamaZN cuma iklan kan sahaja
^_^


Kalau ada sesapa yang sama tema warna dengan Aunty Wawa
(warna gold champange)
Kot-kot nak sewa baju pengantin ke
Boleh la tengok KAT SINI 

6 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam nad..K.atie lambat lg nk berhantaran ni...10 tahun lg gamaknya :).Anak kocik2 laieeee....

ALoNa CintamaniszLite berkata...

taruk dlm cermin ni mmg nampak eksklusif...

mama lieyna berkata...

Lawa sket letak dlm cermin kan.. harus la harga ikut pasaran semasa..

syawalsimpsons berkata...

cantik kotak kaca ni...ala dah kawen la..klo tak, leh sewa kan

suri~ berkata...

kalau hantaran siap dgn hiasan (ungu)rm 50 sekali dgn deposit?

ayu berkata...

I ade amik tempahan kotak kaca..utk standard saiz 12x12x12 harga rm 70..saiz boleh di tempah mengikut citarasa..call ayu-01111291764

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...