27 Mei 2013

Koleksi FM - Bulan Mei | TQ Kawan-Kawan! :)

Assalamualaikum!
Selamat Pagi?
Amacam pagi ni? Ada baik ka? Haha! :)
MamaZN seronok sket la sebab Zakwan ada kat umah, hihi

Nak citer pasal FM ni
Alhamdulillah, tiap-tiap bulan ada je rezeki dari kawan-kawan
Makin lama, makin penuh pintu peti ais
Rasa tak sabar nak beli magnetic board pulak
Kena hold dulu, sebab ada menda lain yg lebih penting utk bulan 6, hehe
Apa-apa pun, thanks kawan-kawan! Saaaaayang semua! :)


FM Terengganu & FM Thailand dari Kak Amy MamaTisya
Sebab menang GA aritu :)


Ni pulak FM Korea dari Kak Wawa Yusof
Kawan FB :)


FM Australia dari blogger famous amos - nadiafarahida
Seronok baca entry cuti-cuti kat nadia ni :)


Ni pulak kebetulan sampai pada hari yang sama
4 ketul FM Bandung!
2 ketul dari Ibu Hadif sebab menang GA
2 ketul lagi dari Sue Syawalsimpsons


Alhamdulillah, rezeki...
Bulan Mei jek dah dapat 8 ketul FM :)
Rasa haaaapppyyy sangat-sangat-sangat!
Thanks semua! :)

Ada sesapa yang sudi bagi lagi? Haha! =p


15 comments:

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah rezeki kan...

mama tisya berkata...

sronok tul byk koleksi fm cun2

mummy_ayu berkata...

Wah...byknya...best2...fm dr Nad pun dah sampai...tima kasih...suka sgt

Adlin Mohamad berkata...

kita upload koleksi apam polkadot je hahah FM x bape nk lebat sgt ..cantik2 FM overseas kan ..

JaSSNaNi berkata...

assalamualaikum nad... selamat hari isnin.. :) banyakkkkkk tul koleksi FM bulan ni... dasyattT!!!

Falsya berkata...

nnt tunggu FM Hong Kong plak yeeee...hehehehe

Chekgu Azrine berkata...

beruntung nad..jeles!

Sue-Rya Qistina berkata...

perghhh..banyak tu!
yg tut tut thailand tu sama dgn sue punya la. hehehe
tahniah ye nad!

amiey lee berkata...

Wahhhhh jelessssss byknyeeeee syokkkk sgtttt

Alycia berkata...

byknya.. ada lg 2 dr Alycia .. bila nk jumpe ni dear..

zarena heeney berkata...

banyaknya nad
best betul "D

mama_umar_maryam berkata...

ayoyo..best sgt ni nad!!

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Dasat la nad ni. Mmg kena wat sudut khas utk fm kt umah ni..hehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

mmg tegar mengumpul, next time kalo pi bercuti kt bli fm utk nad k...

Nory Zoulkefle berkata...

FM Thailand tuktuk tu sama dengan nory, tp nory punya kaler merah...
yg sydney tu pun sama...hehehe...
wahhh banyak dah koleksi kak Nad kan...bestnyer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...