08 Mei 2013

Ketemu Jugak Akhirnya Dengan Blogger CheNamNam :)

Kali pertama tak berkesempatan sebab cuti CNY
Empunya diri pun nak balik kampung jugak ;)
Kali kedua pun tak dapat jugak jumpa
Timing lari sket, sbb kedai tutup awal rasenya (kan kak? =P)
Tu la ada kemudahan di hujung jari, takmo calling2 dulu
Takde la kuciwa kan?
Tapi nanti tak surprise la! Haha!
Sekali, nengok diri sendrik yang terima kejutan! =p

Kali ketiga, tak leh jadik...
Seboleh-bolehnya nak jugak jumpa
Inform sesiap kat FB, takut kang keciwa buat kali ketiga, kikikiki....


Dan akhirnyaaaaaaa...!
Ketemu jua kita kan, ahkak! ;)


Seronokkkkk sangat dapat jumpa CNN a.k.a CheNamNam
Macam dah kenal lama walau dapat borak kejap jek ;)
Sampai beli kek pun bleh tertinggal, haha! Lawak btul! =p


Tujuan utama nak jumpa CNN pun sebab nak merasa kek EMCC ni la
Giler sedap! Serius!
Dapat jugak saya makan, kak...
Kalu idak, kempunan di malam hari mengundi, haha!




Bila diingat-ingat, dikenang-kenang balik
Rasa-rasa macam penah jek beli baju budak kat booth CNN ni dulu
Time tu 2011, Baby Nayli masih dalam perut lagi ;)
Tapi tu la, time tu tak kenal lagi CNN ni, hehe
Moga bisnes trus sukses kak! ^_____^


p/s:
seronok berblog ni, dapat ramai kawan ^_^

16 comments:

lizz berkata...

errrmmm sedapnyer kek coklat tu...bestkan dapat jumpa2 kenkawan blogger...

Gieyana berkata...

Kenal Shiela ms mula2 berblog dulu..dia da turun Penang..

kek tue mmg sedap..:)

eh, dia preggy lg erk?

mamafarah4 berkata...

wah bestnya dpt jumpa...Alhamdulillah..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Wahh..dh jmpa shi3la @ cnn...
Comel jer orgnya ye? Ke....angle gmbr tu yg mnmpkkn mcm tu?
Sihat nmpk dia ye..alhmdulillah.

JaSSNaNi berkata...

best nye... sonok kan.. saling kenal mengenali, mula2 komen2 kat blog.. lepas tu face to face.. excited gile kalau terjumpa.. :D

Adlin Mohamad berkata...

nad peramah hehehe

syawalsimpsons berkata...

seronoknyer dapat jumpe..

AuraFIza berkata...

Seronok kan dapat jumpa kawan blogger. Asyik borak kat alam maya je, terasa jugak nak bertentang empat mata kan :)


http://aurafiza.blogspot.com/2013/05/aku-rindu.html

kayyana berkata...

wah.. sambil membeli dapatlah berkenalan kan kan kan

mama lieyna berkata...

Waaa tmbh lg kenalan, nad rajin meramahkan diri.. baguih2x.. :-)

LYAfrina berkata...

bestnyer...

ch@ berkata...

Kita dh kata, kakNad mmg tinggi.

eima berkata...

ko kan peramah

Zura@Iwan berkata...

dh penah jumpa Shiela gak..lama dh rasanya...

kak penah dh rasa EMCC..sedap..

tp now lebih suka mkn EMCC mak akak punya..mak akak pun jual..hehe..

CheNamNam berkata...

hamboihhh gieyana mentang nampak haku gemuk terus ko kate haku peknen hehh...huhhhh sentap..!!

hishhhh buruk nau ghupe hakak mase nehh Nad,nampak nau hakak gemuk cisss...hahahaha..btw kak alona sy memang chomel ponn bukan salah angle gambar tue tau...kahkahkahh...dan saya makin sihat membesar bagai juara dah kak Alhamdulillah..:0

thanks dear sudi tegur n datang jumpa hakak kat GM..seronok jumpa kamo suamiisteri..:)

CheNamNam berkata...

oh yesss hakak cilok gambar nie sekeping masuk belog hakak yer..TQ...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...