16 Mei 2013

Kerusi Baru Idea Baby Nayli

Masa dulu-dulu
Abang Zack main mainan Ikea ni sangat la cermat
Tapi bila dah diperturunkan pada Baby Nayli
Dah jadik pelbagai fungsi pulak mainan ni, haha!

Tah malam bila tapi baru-baru ni la
Boleh pulak la datang idea bernas lagi kreatif si Baby Nayli ni
Buat mainan tu sebagai kerusi
Baru la selesa nak tengok tv ye?
Naseb baek la mainan tu agak kukuh jugak la buatannya


Amboi, siap lambai-lambai lagi dia ye!



Time Abang Zack dulu, mainan sume elok-elok
Buku pun cenggitu jugak
Sebab Abang Zack main, lepas tu dia simpan balik sendrik
Bila semua dah bertukar tangan pada Baby Nayli
Ya Allah! Urut dada, urut kepala...
Mainan ni rosak, mainan tu hilang sebijik
Buku tu koyak, buku ni kulit tah kemana
Lagi-lagi la kalu buku jenis pop-up tu
Hmmm memang selamat la!

Ada saja aktiviti terbaru - tak penah dok diam!
Sel-sel otak sedang berhubung ye Nayli ?
Pfftttt...! T_____T



13 comments:

MRS. K berkata...

cermat betui abang zack.. bagus

Adlin Mohamad berkata...

hahahahha geng kyreen la ni
atas mangkuk kecik pun dia leh duduk

Axie04 berkata...

hehehehehe
sama ngan Ammar, hancur sume mainan buku bagai.

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

mama saya anak yang aktif...saya suka buat mama geling2 kepala bila tengok saya...
jangan marah ye mama..
peace yo

zarena heeney berkata...

berbeza sungguh peel msg2 kan

ch@ berkata...

sedapnya bdn nayli ni. smngt btl.
btl la tu kak, sel otak sdg berhubung tu yg jd nya pun mcm2. layan kan aja. selagi tak bahaya.

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam nad...Baby Nayli ngah membesar..byk la akai dia..hikhik

ADEEYA berkata...

Hahaha girl :D

lizz berkata...

dia nak belajar explore tu....kreatip tu kemain seronok dier landing atas mainan tu....comel siap lambai2

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akal banyak ni..
byk pemikiran dia...
agak2 besar nanti naylie ni keje apa?? hehe..

mama lieyna berkata...

Hehe.. sungguh kontra dgn si abg kan :-).. klu sama je peel boring kang mamanya

syawalsimpsons berkata...

mmg sel2 otak sedang berhubung ni

@e_da berkata...

ya allah geramnya tengok dak tembam ni.. asal boleh je dia duduk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...