16 Mei 2013

Jumpa PNSTOBERI Untuk Ini ^_____^

Setelah kian lama mengirim barang
Sejak masa Hari Kraf aritu
Kali ni baru la ada masa nak pi amik, huhu!
Tu pun kebetulan pi kenduri kawen kat Taman Tasik Titiwangsa tu
Kalu tak, tah bila la pulak masa yang sesuainya ;)
Dan sebab ini jugak la
MamaZN berkesempatan nak jumpa PnStoberi yang suka cicah stoberi dengan garam =)


Fridge magnet yang diperbuat dari handmade paper ;)



FM lagi, yeay!
TQ Kekda, sebab sudi belanja FM Hari Kraf ni ;)
TQ lagi sebab berjumpa-jumpaan jugak kita akhirnya, haha!
PapaZN ada amik gambo Kekda secara candid, hihi
Tapi tu utk tatapan saya sorang je la ye, kak
Special sket =p


p/s:
Tengah pening, mana nak letak FM-FM terbaru ni, haha! =p


12 comments:

Nana berkata...

amboi banyak dah koleksi fm dia

Sue-Rya Qistina berkata...

kekda ni ex-officemate kita dulu. tapi x pernah tau pun kekda rajin berblogging. hehehehehe...

amboi..sampai x cukup tempat nak letak fm

Batu Adventure berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

PUANSTOBERI berkata...

teeheee..... tenkiu tak letak gmbr candid comot momot budak yg tgh nak masak mi kari tu yer. huhu. lecahhh muka time tu. :P

Ye lah..sesama lah yer..nati kalo akak buat open house dtg tau..dah tau kan kat mana. hihiks :>

Masya berkata...

tambah koleksi lg,

syawalsimpsons berkata...

tak lama lagi sue punyer pon sampai kat tangan nad ye...sue suruh akob hantar pagi semalam...sowi lambat hantar

Chekgu Azrine berkata...

seronok je dia dapat jumpa kawan bloggers ek

mama lieyna berkata...

Beli petiais baru yang lg beso.. waaaa.. hehe..

Adlin Mohamad berkata...

mintak bos peti ais baru nk lekat FM hehehe

Nory Zoulkefle berkata...

meh letak kat pintu peti ais nory ...heheheeh

ch@ berkata...

sy jeles. tu ja. hahaaa.

ALoNa CintamaniszLite berkata...

kena buat satu dinding mcm white board tu, hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...