27 Mei 2013

Jumpa AISYA SOFEA - Penulis Novel Adam & Hawa


Sabtu baru-baru ni dah taktau dah nak pi mana
Macam-macam la plan
Last-last ke AEON Bukit Tinggi jugak lokasinya, huhu
Terima jek la, janji ada kluar jenjalan hihihi

Sale di mana-mana!
Situ sinun sana sini! 
Paling best kat Padini Concept Store!
Sabo-sabo... Haha!
Dalam sabo-sabo tu gatalllll jugak tangan ni khennn =p
Dapat la Nayli tshirt 2 helai, Zakwan 1 helai 
Total damage = RM9 x 3 = RM27 sajok! =p
 
 Sampai kan Zakwan dengan selamba sound mak dia
Mama, jom la kluar dari sini... Asek beli baju jek!
Haha! Nak kena budak ni! =p

Ye la, ye la, jom la pi jalan kt tmpt lain pulak
Yang sebenarnya Zakwan tak sabar nak pi main kt archade game dalam Jusco tu
^_^

Masa kluar dari Padini tu
Kat ruang legar depan tu ada promosi sempena ulangtahun Astro Mustika kot
Ada la gambar-gambar Aaron Aziz, Nadiya Nisaa utk cerita Adam & Hawa
Pastu Rita Rudaini ngan Shah Jaszle (ehem,ehem) utk cerita Sehangat Asmara

Masa lalu tu, rupa-rupanya ada sesi bermesra dengan peminat
Bukan dengan pelakon-pelakon nya
Tapi dengan penulis novel yang meletup-letup!
Sape lagi kalu bukan Aisya Sofea!!!
Sebelum ni rajin baca novel-novel dia jek (dah lama dulu la)
Kali ni baru la berpeluang tengok sendri tuan badannya di depan mata ;)


Segan la nak amik gmbo dekat-dekat
Kami amik gmbo dari jauh jek =p




Bila dah sampai umah, saje belek-belek IG
Rupa-rupanya Nadiya Nisaa & Aaron Aziz ada kat AEON Bukit Tinggi jugak
Untuk sesi bertemu peminat
Tapi event diorang belah petang
Kitorang dam sampai umah dah pun time tu
Tak sempat la nak bersesak-sesak, haha!
Ngengade!
Ada hati tu nak besesak-sesak! =p
Tak kuasa!
 

p/s:
3 hari cuti, kawan-kawan pi mana?
 
 

21 comments:

syawalsimpsons berkata...

3 HARI CUTI SUE DUDUK UMAH...MMM...BUHSAN KAN...BEKU OTAK TAK G MEMANA,....TP APO KAN DAYO AKOB NAK BERJALAN, KENA ADA TUJUAN..KAKAKKAKA...LAST2 MAIN2 KAT PLAYGROUND KAT BAWAH UMAH JAA

Adlin Mohamad berkata...

3hari cuti x kemana ..delivery apam x sudah hahaha ..
wah padini ada sale ke, jenuh cari baju keysha x jumpa lagi ni kakak2 dah ada sedondon kaler biru gelap nk cari yg si baby punya x jumpa2

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

kita pi Padini, sana sini pi cari Padini....tunggu raya punyer sale, mesti meletup2 lagik....

JaSSNaNi berkata...

syok nye kuar berjimba2... sampai kena sound ngan anak.. hahahah.. akak dok umah je.. jumaat pagi hantar kimi ke pudu... balik tu singgah kedai je.. lepas tu sampai hari ni baru kuar rumah.. datang keje.. :P

Sue-Rya Qistina berkata...

saya suka baca novel2 aisya sofea. best sungguh!
sama la ngan saya, x kuasa nak bersesak bagai. hehehehe

Falsya berkata...

alaaaaaa..terlps nak jumpa abg aaron..rugi3..hehee

Alycia berkata...

3 ari cuti, sehari g jenjalan.. 2 ari duk umah...

ptg smlm g kat kolam kat pullman tu.. kot2 nad ada, tp xde lak hehe..

zarena heeney berkata...

ena ddk umah jea
anak2 demam

~aSHa~ berkata...

k.sha baru terhegeh2 nak tgk adam n hawa ulangan di astro ria...ehehehee

Wan Amira berkata...

oh itulah orang nya.. mira tak tengok lagi cerite adam dan hawa.. boleh percaya tak :p

mama_umar_maryam berkata...

xtau kesah ade sale byk cuti 3 ari lepas t__t..kelaka ok zakwan sound gitu..Umar pon slalu gak sound2 nih,hahaa

ch@ berkata...

nak pecah corong radio kak, pengumuman dorg ni, kat tv pun ada pasal event ni sampai melekat dlm kepala otak kita. hahaa, cuma peluang tu xde, balik kampung mandi sungai.

Chekgu Azrine berkata...

xtahu pun padini ada sales..uhuk

Cho Zila berkata...

oooo syioklerkan...
Akak penah sekalijer gi situ....
Kalau jumpa si haristu sanggup kot bersesak...
Ps::::::: akak balik kg 3 haritu..
Amek ko jalan jem

Lily@MamaZaraZareef berkata...

kite jugak dh lame tak nyopping baju budak2..ada jek duit tu lari ke lain..tp bulan ni tak kira..kena gak beli walaupon sehelai sorang..lepas gian sbb tgk kat parkson tgh ada sale..kekekekeke

lama dah tak layan novel..sejak remaja purba ni mmg minat membaca tu dah ke laut..wuwuwuwu

lieyalatif berkata...

ooo itu rupenye aisya sofea...lieya pun suke bace tulisan die...mmg best2....

alamak nad ade aaron ajis tu...tapi betul kate nad boleh bayangkan tahap keramaian n kesesakannye nanti....sanggup tak sanggup jek laa nak hadapkan....

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Naper amek gmbar dari jauh jer??
Paling xtahan..zakwan ckp asek beli baju jer???? Huhu...

Masya berkata...

TAK DAPAT PG.. SEBAB BALIK KG HUHUHU... WALAUPUN KG DEKAT JER.. TP NAK BUAT MCM MANA BUKAN REZEKI....

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

3 hari cuti balik kg..tapi faez demam pulak

Nory Zoulkefle berkata...

alaa ruginya tak dapat bergambar dgn abg AA...hehehe

QasehnyaRania berkata...

cepat sangat balik.lau tak sempat jumpa kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...