22 Mei 2013

JJCM | Rawang Burger Bakar, Bangi, Yumyum! :)

Masa pi Uptown Jalan Reko 
Zakwan tak makan banyak
Sebab dia dah mintak awal-awal kat apaknya nak makan burger bakar!
Perghhhh! Selera anak lagi beso, haha! =P

Lepas dah jalan-jalan kat dalam uptown tu
Kitorang pun menuju la ke Rawang Burger Bakar plak
Rawang Burger Bakar ni terletak di dpn Restoran Nakhoda Mi Udang
Kitorang penah makan kat sini sebelum ni

Lokasi restoran ni terletak bersebelahan dengan Petronas Persiaran Jaya (Persiaran Selaman)
Kalau tau SOHO & Rimba Klasik, ok dah tu...
Jalan ke depan sket kat Petronas tu dah nampak dah kedai ni
Tepi jalan jek :)


Mengantuk, tapi masih berselera nak kasi perabes burger bakar :)
Zakwan pilih Chicken Pop with cheese but without vege, hehehe...


Ada orang tu takmo kalah!
Dah makan steamboat cucuk-cucuk tadi, still nak makan burger bakar jugak =p




PapaZN order Hot Shot without cheese


Kecik jek stall dia...


Zakwan memang semangat nak kasi perabes
Tapi apa kan daya, dia dah mengantuk sangat-sangat-sangat
Jadiknya, bawak balik umah, esok tinggal panaskan jadik la santapan utk breakfast, hehhehe


p/s:
Aihhh la...!
Susah hati bebeno sekarang ni
Asek teringat kat Zakwan jek ni, huhuhu!
Zakwan ada school trip arini
Cemane la gayanya tu...
Riso dibuatnya, hukhuk...!
Nak pi skodeng, PapaZN work la pulak
Harap-harapnya ok la tu nanti
Sebakul dah pesanan penaja dari omak nya ni ha, huhu!
Doakan Zakwan jugak ek!



14 comments:

mama lieyna berkata...

'Abg zack dh besar la mama, mama jgn risau..' :-)

Chekgu Azrine berkata...

Ibunya risau terlebih ek..

lieyalatif berkata...

kemain zakwan...tekak org dewasa gitu nak burger bakar ekekekeke...anak lieya pun kalo order mesti takde sayur nad hehehehe...biase mia mmg licn laa die makan sebijik, si mija selalu tak abis heheheheeh

syawalsimpsons berkata...

mesti zakwan seronok G trip ni...

lizz berkata...

uwais kalo nengok burger ni mesti dier nak...suka sangat dia ngan burger yang ader cheese...

biler nak pi trip ni memang risau memacam pesanan...anak-anak rilek jek...takper zakwan mesti happy tu...
zakwan pi trp kemana...

MRS. K berkata...

kite tak pandai nak makan burger besar camni. slalu tak abis. suka beger tepi jalan yang biasa tu je hehe

Sue-Rya Qistina berkata...

hehehe..jgn risau ye mama, insyaAllah zakwan ok

Kakizan Omar berkata...

Doa banyak2.. faham sangat dgn kerisauan tu..walau besau mana pun anak.. risau tetap risau.. In Shaa Allah.. OK.. :D doa banyak2 yer Mama..

zarena heeney berkata...

SEDAPNYA

eima berkata...

selalu aku lalu situ tak penah tau pun gerai tu ....

Sweetmama berkata...

memang perasan ada stall rawang burger bakar kat situ, tp x pernah lg try mkn disitu.., betul2 sekali je la makan di rawang burger bakar ni yg caw puchong itupun masa fenomena burger bakar...ehehe

Adlin Mohamad berkata...

semput makan burger ni beso hehehhe
xmau risau la ..diaorg ada teacher jaga heheh

Masya berkata...

tu dia.. sedappnya....
mesti blh punya.. amir yg manja tu pun ok.. teruja.. blk kang nad dgr jerlah cerita zakwan.. mahu sebulan x habis ceritanya tu.. seronok..

tu lah ingat nak cr kat GM lah baju tu.. semalam dia tanya lg.. bila nak beli huhuhuhu

Eliss Mie berkata...

belum pernah cuba lagi burger bakar ni. teringin jugak.

saya selalu baca gak blog nad tapi selalu silent reader :p

nama nayli tu awal2 lagi saya reject sebab nama bekas ex abang saya..hehehehe. tu letak nayla :) tu pun abang saya tanya nape x letak nayli :p hampeh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...