16 Mei 2013

JJCM | Mee & Rojak Mastan Ghani, Teluk Intan

Ni cerita time balik kampung masa nak ngundi aritu
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2013/05/pengalaman-kelakar-mengundi-kali-pertama.html
Bila balik Teluk Intan, memang seboleh-bolehnya nak mencari masa
Supaya dapat makan kat kedai ni
Mi rebus terbaek wok! ;)

Restoran Mastan Ghani ni memang dah famous amos dah kat Teluk Intan ni
Seangkatan la dengan Restoran Ghulam Rasul tu
Tapi tu kau nak makan nasi bleh la
Kalu nak makan mi rebus, meh datang kedai ni ;)

Dah banyak dah cawangan Restoran Mastan Ghani ni
Kalu tak silap MamaZN, ada 5 buat kot sekitar pekan Teluk Intan tu jek
Luar dari Teluk Intan ni MamaZN tak sure


Yang ni cawangan kat area jalan nak ke Kampung Bahagia


Tu diaaaa aih!
Adoi! Terliur nengok mi rebus ni!


Yang ni PapaZN punya - mi rebus kuah rojak


Selain mi rebus, ada la jugak menu lain
Tapi special kat sini memang mi rebus tu la
Ada gak try makan laksa aritu
Tapi tak berapa kick! ;)




Kalu ada sesapa datang dari luar Teluk Intan
Memang MamaZN suggestkan ke try makan mi rebus Mastan Ghani ni
Hehehe...




10 comments:

MrS. F!zA berkata...

terliur tgk laksa! sampai skrg lum makan lg laksa..tggu lah genap danish 1tahun nti..perghhh pantang konon kan?wakaka

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah sedap ni

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah sedap ni

Sue-Rya Qistina berkata...

alamak...terliur saya tgk mee rebus ni. harus cari kt pasar mlm petang ni :P

Nory Zoulkefle berkata...

perghhh...menjejes air liur...
tapi jauh plak tempatnya...
kalau ada kat area sini, dah terjah dah..hehe

ch@ berkata...

menyelerakan.

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam nad..kat depan Supermarket STORE ada 1,k.atie dah lama tak mkn pon :)

ADEEYA berkata...

Sedap nampak mi rebus tu...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

ghulam rasul tu akak nampak tepi jalan nk ke bandar TI tu kan..
tp yg ni tak tau..

**tak tau ler bila lagi leh sampai TI ni..

Tanpa Nama berkata...

Ade contact number restoran ni x? Boleh tolong share?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...