07 Mei 2013

J-CARD Day AEON Bukit Tinggi! Yeay!

Yeayyyyy!
Tak sabar nak pegi ni! ;)
Ini jek Jusco yang kira dekat la ngan umah kami
Kalu Jusco Equine tu dekat gak, tapi tak beso mcm kat Bukit Tinggi, hihi =P

Dari bulan lepas kot dok tunggu-tunggu jek, haha!
Mak hooveerrr kan? Kekekeke...!





Dulu ingat lagi...
Punya la poyo kata J-Card Day ni tak best - rugi jek pegi
Hahaha!
Gi kat tempat yang tak best memang la tak best jadiknya hehe

So, kengkawan yang berada di sekitarnya
Boleh la kalu nak pegi jugak ;)
Bermula esok 8/5/2013 hingga 9/5/2013
9.30 pagi hingga 11 malam


Nak beli baju anak-anak jek sebenarnya ni
Kot-kot bleh bertahan sampai raya nnt, kikiki...=P

Kawan-kawan suka gi J-Card Day tak?





14 comments:

eima berkata...

jcard ni kompom laki ai tak nk pi ...

wei agak2 sempat RM300 tu tu hihihi

Sura Mohd berkata...

klu tgh poket tebal memang suka pegi..hehehe..yg x suka bila beratur nak byr!!dah lama x gi j-card day..akak pun memang suka pi j-card day kt aeon Bukit Tinggi..:)

syawalsimpsons berkata...

sue suke G j card..tapi dah lama tak G bukit tinggi ni..mmm...kena tanya pilot ni, mau G ke tak...tapi tau dah jawapan dier..kakakakkaka

lia berkata...

x minat he3...

- SueN - MrS AzharI berkata...

ala....keje la...huhuhuhu.....msti best kan dpt p...jeles2

mama tisya berkata...

jcard mmg best...kalo saper ckp tk best tu die mayb 1st time pegi..hehehe...slamat memborong

Nory Zoulkefle berkata...

lama tak shopping time JCARD day ni, card pon dah expired...nak renew balik lah...ehhe

MRS. K berkata...

dah lama gilerrrrrrr tak pegi jcard. huhuhu

lizz berkata...

suka gak pergi member day aeon ni...murahkan...suka jugak beli baju anak2 n pinggan mangkuk

Masya berkata...

bilanya nak pg ada 2 hari tu kikiki.. mesti jalan jemm huhuhuhu....

Ratu Hatiku berkata...

Xde kad Jcard ada kad sogo jerk :D

muffins Jue berkata...

bestnya..selalu pergi,mmg berbaloi shopping time jcard mmber day ni..hehe,biasa shopping bju anak je..
harus pergi ni :)

Nana berkata...

Suka g jj sebsb klw ms dok kl jj je plg dekat
Kluang xdok jj hehe

mamafarah4 berkata...

pegi la nad jika ianya akan mengembirakan hatimu..hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...