13 Mei 2013

Hasil Memborong @ J-Card Day AEON Bukit Tinggi


Khamis lepas, kami pi J-Card Day kat AEON Bukit Tinggi
Berkobar-kobar nak pi - dari awal bulan 4 kottt! ;)
PapaZN amik cuti semata-mata nak menemankan bini nya shopping, hehe
Kata PapaZN - hadiah Mother's Day! 
Hahahah! Iyooo la! =p

Apa-apa pun, TQ Papa! :)

Pengalaman kali ni
Best, sebab tak berapa ramai orang
Almaklum, pegi time orang masih lagi bekerja
Takde kejadian berlaga-laga montot berlaku ;)

Tak best, awat terasa macam tak banyak pilihan?
Harga pun lebih kurang time sale-sale biase jek
Biasanya time J-Card Day ni la nak beli jeans Zakwan
Nan ado saiz! Bila ditanya, dia kata takde stok, huhu
Kuciwa!

Dalam kuciwa-kuciwa tu, memborong jugak, haha!
PapaZN dah sanggup nak cuti kottt
'Rugi' la kalu takde beli apa-apa, haha!
(alasan!)


Dan hasilnya.....
Harga sebelum sale, totalnya RM528.20
Total selepas diskaun = tak sampai RM250
Berbaloi tak? 

Ari Sabtu dapat SMS dari AEON/Jusco
Ada sale dari 11/5/2013 sampai 6/6/2013
Alehaiiiii... Kalu tau, takde la PapaZN kena amik cuti bagai
Sighhh..!

Awal, tak awal buat persediaan nak raya nanti, haha!
Takpela, janji ada la sket...



p/s:
Brand Miki ni Baby Nayli pakai baju saiz 3, huhu!
Membesar bagai juara anak mama ni :)


23 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

wah brand miki...bila neks jcard ni...nak cari baju bebudak jugak...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

oklah tue..
sogo pun ada sale utk brand kikilala..
jue pun dah siap2 nak memborong baju raya utk budak berdua nie

syawalsimpsons berkata...

takpe prepare sikit2 utk raya kan...sue ni baju raya je prepare...baju2 lain utk anak tak kot...mungkin pakai apa yang ado..tgk macam mana..kedek tak ibu dier..kakakaka

- SueN - MrS AzharI berkata...

waaaaa...jeles2....nnt ioi pun ada sale gak 16hb ni....bestnyerr...sgt2 berbaloi

Sura Mohd berkata...

amboi..sronoknyer shoping..ingat aritu nak pegi jugak..last2 x jadi:(

eima berkata...

alisha aku 1 masih muat ...huhu

Mooniqueen berkata...

huhhhh banyak tu discount?

mama ila berkata...

amboiii shopping sakan...hehehehe

Masya berkata...

pada kt sale kali ni blh tahan harga runtuh sbb seluar baby kiko jatuh 70% , akhir thn lps belikan amir seluar baby kiko semua les 50% jer.. mmg rembat utk raya pun... tu pun pakai kad jj adik kikiki ..

JaSSNaNi berkata...

kalau ikut kan mmg berbaloi bila compare dgn harga sebelum discount tu,.

Ya ALya berkata...

Dress nayli belum beli lg tu,blh shopping lg....huhuhu

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

kita dah lama tak pi shopping kat JJ, now dah kena beli banyak baju balqis, sbb dah banyak yang tak muat, kita suka brand Padini....bila nak wat Jcard kat One utama plak, nak wat persediaan raya gak ni...

MrS. F!zA berkata...

wah cpt nayli membesar dh upgred size tu..duk umah ngn mama mana tk cpt membesar ckup mkn semua..hiks

Ratu Hatiku berkata...

Bagus kalau beli awl2 nie... mmg berbaloi beli time member sale :D

Orked berkata...

16 mei kamis ni jcard kat IOI Mall Puchong pulak..jomm nad g jomm

~aSHa~ berkata...

wah berbaloi2...kainnye jenis berkualiti..mmg berbaloi....
btw cantik seluar gegirl tu...sukanye..

akak pun sdg buat persediaan baju anak2 skit2 ni....baru ada sepasang sorang..

mama lieyna berkata...

Awai persediaan raya..bguih2x.. nnti takyah fikir dah :-)..

Mmg berbaloi tu..

Chekgu Azrine berkata...

Bln ni bln pokai sbb byk benda nk kena setel..hadehh..xdpt nk sopimk2 sngt..ni hadiah hari guru lagi.nak kena beli..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

mm...byk berbelanja ye nad..
takpe laa..asal nad puas hati. Ikut isi wallet masing2 la.

Tp akak tak leh ler nk shoping mcm ni sejak dari anak kecik dulu..tak penah ler shopping cengini.
Bila anak dh besar2 mcm ni baru sampai total mcm tu kalo membeli pakaian dorang, hehe. Mujur anak2 jenis bkn branded jgk..

mummy_ayu berkata...

Ayu pun plan nak mula dah ujung bulan nie..

Zura@Iwan berkata...

wahh dh beli siap2 utk raya yer...time sale kan..

uitt...baju abg zakwan yg atas sekali belah kiri Miki tu sebiji mcm Irfan..hehe

amiey lee berkata...

Nad kita g lama tak shopping huhu

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Seronoknya soping baju tuk anak2..mak-paknya tggu raya yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...