24 Mei 2013

[GAMBAR] Zakwan & Kawan-Kawan Semasa School Trip :)

Masa Zakwan pegi school trip Rabu baru-baru ni
Hati mak sorang ni, risauuu ya amat!
Biasanya pegi mana-mana mesti ada Mama, Papa & Baby ;)

 Tapi bila dia balik je umah
Rasa legaaa sangat-sangat-sangat
Sebab nampak Zakwan enjoy!
Belum masuk umah, belum bukak kasut lagi
Dia dah mula bercerita 
Yang kita ni excited la dengar citer dia tu, hihi
Nampak penat sangat Zakwan tu, tapi dalam masa yang sama dia happy :)

Semalam masa tgk FB, terperasan la yang teacher dah upload gambar trip dorang ni
MamaZN nak share ngan kengkawan pulak :)
Kredit gmbr kepada FB Page-Tadika Alif Ceria


Sebelum bertolak kot ni ^_^
Cuba cari Zakwan! :)


Comey jek dia dengan kawan-kawan :)


Masa ni nampak sangat muka Zakwan dah kepenatan
Zakwan cakap - penat la Mama nak tengok planet tu, tmpt dia banyak tangga! =p


Tak abes-abes dengan peace ;)


Cari jek yang pakai topi merah =p


Tengok la sape yang khusyuk kt depan sekali tu ;)


Zakwan dengan rakan sekelas :)


Ni masa nak balik - tengah tunggu bas


Malam tadi tengok gambar-gambar trip ni dengan PapaZN & Zakwan
Pokpekpokpek mulut dia bercerita
Kenal kan kawan-kawan dia pada kami ^_^
Tapiiiii.....
Setiap gambar mesti dia akan ada cakap
'Haaa, ni la Radhia!'
'Papa, cuba cari mana Radhia'
'Haaa, tu tu Radhia'
Semua pun nak Radhia... Amboi Zakwan! ;)


Alhamdulillah Zakwan nampak happy & enjoy
Teringat time dia bersukan dulu
Ya Allah, hancur luluh hati mak Zakwan ni ha, hukhuk
Sedih la nak ingat balik T___T
Kalau nak tau, KLIK SINI ek


Selamat bercuti kawan-kawan!

7 comments:

mama lieyna berkata...

Waaah zakwan, ada gf eh.. rhadia aje..

zarena heeney berkata...

wah dah ada GF dah zakwan skang nie yea

Adlin Mohamad berkata...

ooooo hamboi cam kyra gak eyh ada secret bf ni ekkekek ..enjoy yea zack ..bagus la

~aSHa~ berkata...

mana satu radhiah ehehehehe......


anak ambe pun ada bf....hakim...aiyorkkk

Shirley Tay berkata...

Thanks so much for your entry in my Hard Rock Giveaway! I'm now hosting a Vesak Day Giveaway: Win Food Vouchers by foodpanda!!

This giveaway is only open to S'pore & M'sia Bloggers & thought u may be keen too. I'll post a round-up of all the links at the end of the giveaway, so your blogs will get more exposure at the same time. Hope to see your entry soon!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

Bagus zakwan....slalunya budak2 kalo dpt pi dgn kgkwn mmg diorg happy punyer....

ch@ berkata...

Zakwan dh berdikari dan dh boleh berkomunikasi dgn baik bersama kawan2, tu yg dia enjoy. Comels sgt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...