02 Mei 2013

Gadis Bunga (^____^)


Bila ayu, ayu sangat!
Geram MamaZN dibuatnya!
Bila time ayu tu, buat apa sume pun nampak kesopanannya

Jangan time buat perangai
HP PapaZN dah kene campak sampai ke mana tah!
Naseb baek hp tu  tahan dan kuat
Kalu tak, mesti PapaZN dah pi beli hp baru dah, hahhah!







Nanti kita bela rambut tu kasi panjang ye
Biar ramai nampak awak ni gegurl
Kalu tak tu, sume ingat boboi
Kesian pulak, dah elok pakai pinky-pinky pun orang tetap ingat boboy
Ehhh, ye la kan?
Zaman sekarang ni boboy pun rileksss jek pakai kaler pink dah, kan?



12 comments:

JaSSNaNi berkata...

amboi comel tul si pipi labuh... :)

lia berkata...

aloloooo comey nyer Nayli.... mana la rembat bunga tu kan he3

syawalsimpsons berkata...

takpe muka still nampak gegurl ni

eima berkata...

nayli ni mmg comey la ... aku pun geram tang peha

*∽ IZAN ∽* berkata...

alahaiiii.. cair bakal mak mertua tengokkk!!! comeyyyyyyyy si genitt nihhh

mama lieyna berkata...

Hehe..kasi simpan rambut pnjg tau nyli..btmbh ayu :-)

Samelah dgn akeem kalau dpt hp kt dia, mai mood mebaling, selagi belum berkecai, selagi tu dia dok baling..aduhai.. seb baik hp si abah je sllu jd mgsa :-)

PUANSTOBERI berkata...

simpan rambut pjg buat tocang dua oke. hikhik :D

amiey lee berkata...

Huhua apapun baby nayli comel sgt

Lily@MamaZaraZareef berkata...

alololo..sweet jek gadis bunga ni eh..hehehehe..takpe, tgu rmbut pjg nnti org tak konpius lagi..zara dulu pon lmabt sgt nk tgu rmbut die pjg..spesis rmbut nipis..tp sbb suka pakaikan die gaun barulah nmpak gegirl sket..egegegegegege

Ibu Lala berkata...

Alah tomey tomey..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Comeinya baby Nayli pakai baju munge2...

Nafisa81 berkata...

bunga kuning tu kan bergetah..kotor baju dia nnt Nad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...