20 Mei 2013

Entry Tanpa Tajuk ^___^


Assalamualaiakum
Selamat Pagi!

Huhu, no mood, no mood, no mood!
Sesape pun bila sampai 1 masa, akan rasa jugak 'rasa' camni kot ek?

Banyak jek menda nak share
Walau weekend baru ni aktiviti kitorg biasa-biasa jek
Pastu banyak tak jadi dari yang jadi
Ye la, tak sangka kan, menda tu nak berlaku di saat-saat akhir
Redha je la
Mesti ada hikmah di sebaliknya
Rasa ralat jugak, tp nak wat guano kan? ;)

 Ingat tak entry MamaZN tentang 'kalau ada rezeki, takkan ke mana...'
Rupa-rupanya ramai jugak kawan-kawan yang penah alaminya
Cuba la baca kat komen
^__^

Hmmm, taktau la sampai bila rasa no mood ni
Kalu sehari, sehari la..
Kalu 2-3 hari, 2-3 hari la..
Kalu seminggu, seminggu la, huhu!
Kalu ada yg rindu, tengok jek la gmbr2 penyeri bawah ni, hahhaa!
(hohoho, inimemangpoyo!)

Ok la, selamat memulakan hari baru di minggu yang baru!
daaa!







p/s:
cepat-cepat la rasa tak best ni pegi!
huhu
 

14 comments:

MRS. K berkata...

sama je muka 2 beradik ni

Chekgu Azrine berkata...

Sis..ceria2la..jangan pikir sangat masalah..k..chill!

mama ila berkata...

amboiii..sedondon yer..hehehe..nayli comel..pipi bambam =)

*∽ IZAN ∽* berkata...

Alahaiii... ciannyaaa. K.Izan pun kena kembalikan mood nak kelija jugak ni ari ni uhuhuhuhu

K.izan pun berangan2 gak nak cari photograper ni.. nanti kita share share ekkk kalau jumpa yg sesuweiii

Adlin Mohamad berkata...

amboi abg zack hehhee

mummy_ayu berkata...

napa pla tu..rilex la..and..ingat ebnda yg happy2 jer..okay!!

Sue-Rya Qistina berkata...

sama la ngan saya nad. xde mood arini. letih sgt lately ni. huhuhu

eima berkata...

aku yg tak de masalah ni pun mood tak dak ..mls nk wat kerja mls nk tulis blog mls tp rajin baca blog

mama lieyna berkata...

Samalah..k.eina pun tgh no mood..hu..

Alolo, geram tgk dak berdua tu.. :-)

ieyda berkata...

nad gi ke warehouse sale tu? banyak x barg2?

~aSHa~ berkata...

nak dtg bulan ke? eehehehehe

akkk kalo bulan tak elok...rasa nak releks je kat umah

lizz berkata...

tak per...rileks dulu k....kekadang memang tak der mood kn...
ololo pipi nayli tu

syawalsimpsons berkata...

senyum nad ngan zakwan sama la...

nad dah dapat FM tu

Sweetmama berkata...

ceria je gambar 3 beranak ni..:)
hope mood dah ok skrg ni ye,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...