08 Mei 2013

Domino's Pizza | Perisa Apa Yang Sedap?

Sabtu ritu (2minggu lepas) PapaZN rasa tak sedap badan
Plan utk pi JJCM terpaksa ditunda, huhu!
Mak kempunan! Naseb baek takde batu belah batu bertangkup
Hehehe =P

Jadiknya, utk tak menyusahkan PapaZN
Dan sekaligus menggembirakan anak-anak terutamanya Zakwan 
Kita order Domino's Pizza sajork!
Sebab weekend, mak nya pun nak bercuti memasak jugak, haha!
(alasan! =p)


Sekarang ni sonang, sume pun di hujung jari
Order pun online jek ;)


Naseb baek anak-anak pun takde banyak merungut dengan pilihan menu mak depa
Haha! :)



Order 2 pizza regular dengan lasagna
Lasagna tu 1st time nak try
Tqh cemane la rasenya...
Alahai, rugi jek! Tak sedap langsung pun!


Gambar ini telah diedit... Pizza tu idak la sehitam itu ye, huhu!





Pizza nya pulak, hmmm ntah la
Lupa suda perisa apa ntah yang MamaZN pilih
Ke MamaZN salah pilih ek?
Awat la tak sedap!
Setiap kali beli Domino's Pizza, mesti tak berapa sedap pilihan menunya, uwaaa!
Tulun! Tulun! Help!
Perisa apa yang sedap sebenarnya ni?



15 comments:

Nana berkata...

klw kita dominos suke
beef peporoni ngan classic chicken
mmmg bese oder dua tu je hehe

mama lieyna berkata...

Bab pizza jgn tnya k.eina, lg tak reti..sbb kureeng sket, sllu merasa kngkwn beli je :-)

mummy_ayu berkata...

kalau Ayu..biasa mesti amik hawaian chicken..and pepperoni..satu beef, satu chic...pizza hut or dominoz..sama jer.flavour nie jer yg Ayu fav..tapi kadang2 tu try gak falvour baru...sedapnya dominos..lama tak layan sbb hubby & anak2 tak suka pizza..

Falsya berkata...

kite suke spicy samballll...hehehe...baru je 2 hari lps makan dominos..kes mls nak kuar makan sbb mok mok penat..hehee

syawalsimpsons berkata...

Sue suje mkn sambal spicy tu...yg ada ikan bilis dier...sedap bg sue

lieyalatif berkata...

Lieya suke sambal dgn seafood hhehehe tp banana kaya die pun super sedappp gilesss walaupun agak pelik sbb mkn pizza manis hahahahahah

Chekgu Azrine berkata...

Pnh skli je order dominos online..2jam br dpt..nex time xda dahla..haha..haru..

eima berkata...

fahim mmg suka aloha chicken ... abah plak classic chicken

aku mkn je ape depa order ...

fahim mmg suka yg ade nenas ngan ayam tu .. klu PHD die amik wakiki chicken klu PH die amik hawaiian chicken

mamafarah4 berkata...

kalo akak plak semua balun..tapi kalo x sedap gigit skit lebih ayahnya kene abiskan..hahaha..

lia berkata...

kita wajib order classified chicken... yg lain, paperoni sedap gak... lasagna dominos fav kita, mungkin kita kedai yg buat kot sbb kat umah kita sedap lasagna nyer

MRS. K berkata...

dah lamaaaaaaaaa tak makan dominos.. comel nayli dok bersila heheh

Masya berkata...

tak tahulah apa yg sedapp.. selalu suka beli yg rangup nipis tu.. tp lupa pulak apa nama nya ntah.. kawanlah dok rajin order... lasagna ramai kata sedapp.. tp x pernah makan lg.. x sedapp eh... lasagna tu...

lama x makan pizza suka buat sendiri.. ikut citarasa sendiri hahaha...

ch@ berkata...

Suka dominos, mkn je apa yg org order, biasa ambil hawaiian chicken kot, lama xmkn. Suka order dominos (dulula) sbb kalo sampai lmbt dpt claim satu lg pizza. Hahaaa.

Azlina Zabha berkata...

Try classified chickan , & bbq chicken. Setakat ni dua tu je la yg selalu kitorang order. Pastu kitorang selalu mintak cili flakes lebih. Hhehe

Azlina Zabha berkata...

Lagi satu, rotinya saya pilih new york toast. Sedap! Tak tebal sgt, tak nipis sgt. Just nice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...