03 Mei 2013

Cheeky Boom, Mama! | Selamat Mengundi!

Adoiiii!
Macam-macam akal dah dia ni
Macam-macam peel jugak
Memang bikin luruh jantung mak pak nya, huhu!
Tapi kalu dia senyap, maknanya something wrong somewhere la tu
Sama ada dia tak sehat takpun die dah tido, hehe

Pagi semalam dia pi baling remote tv kat Zakwan
Abes pecah bibir abang dibuatnya!
Darah menjejeh-jejeh
Apa yang digeramkan sangat tu tak tau la

Sebelum tu, abang tengah tido
Dia pi amik pancing mainan pastu pi libas-libas kat muka abang nya
Hmmmm, mendapat la lagi
Dah merah bawah mata Abang Zack
Naseb baek tak tepat kat mata

Bahaya Baby Nayli ni
Tindakan dia memang tak boleh dijangka
Cumanya
Kalu nampak dia pegang apa-apa
Cepat-cepat la pi amik sebelum dia pi campak kemana-mana
Aunty Wawa kata ni mesti ikut mak dia ni - atlet lontar peluru
Kahkahkah! Lawak btul! ;)
MamaZN cakap, ikut apaknya kottt - atlet rejam lembing 
Hmmm hambek!
Pilih la mana-mana pun ^_____^


Meh la layan aksi-aksi mencuit hati sebagai selingan di petang hari
Ececececece...! =P






Start semalam dah ramai kot kan orang mula nak balik kg masing-masing
Nak ngundi kekdahnya ;)
Hebat!
Tu mesti 1st time nak ngundi tu kot, hehe... Excited! ;)
Kami balik esok pagi
Rileks-rileks sudeyyy, janji selamat sampai

Apa-apapun, 
Pilihan di tangan anda-anda-anda
Buat lah pilihan dengan bijak
Walau kita tak suka poilitik sekalipun
Tapi demi negara Malaysia yang disayangi
Kene jugak amik tau serba sedikit
Sebab apa yang kita nak adalah keamanan & kesejahteraan di bumi sendiri

Selamat mengundi kawan-kawan!

^______^




11 comments:

syawalsimpsons berkata...

sokong sgt kata2 yang last tu..mmmm..bila nak abis PRU ni..makin sakit otak tgk, sini maki sana, sana maki sini..

tapi yangpenting baby nayli mmg da best...abis di buli abangnyer..seb baik abang nyer baik je..layankan adik tersayang kan

Sue-Rya Qistina berkata...

kami mengundi kat parlimen subang, dun kota damansara je. senang..x rushing2 nak balik kampung dah. hehehehe
kenapa la nayli ni comel sgt. pandai betul dia posing!

selamat mengundi nad!

MamaYatie berkata...

uikkss..noti ye gegirl..cian abg z..samalah peel ngan mek sarah ni, selalu angah jadi mangsa..suka attack tang bibir & mata..huk3x

Nory Zoulkefle berkata...

hahah..habis tudung mamanya pon dia buat main..hehe

lia berkata...

aigooo Nayli... kesian abg Zack tu dear ekekekekeee...

eima berkata...

bahye nye nayli...kena babab tak nayli buat abg gitu ..sian zakwan soft baik hati ni ....

Nana berkata...

slamat ngundi wat ptama kali kekeke
kita tgk je org g ngundi hehe

Chekgu Azrine berkata...

Alamak tatut auntie ngn bb nayli..hehe..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

nayli...nayli...
apa laa yg dia geram sgt kat abg dia?? huhu...geram2 syg tu. Budak2 mana laa tau apa yg dia buat tu salah ke tak. Yg dewasa ni laa yg kena menegur, kan mama ZN..

mama lieyna berkata...

Adoooi nayli nayli... sian abg zack... akeem ganas gk tp si abg sama grg woo... mak la kena pantau..huu...

Selamat mengundi nad, k.eina tak blk kg.. en abahnye kerja, lg pulak, 1 insiden berlaku pg semalam, kete masuk workshop..wuu..

mama_umar_maryam berkata...

slmt mengundi nad!! wah nayli..sharp shooter nih,hehehe, cian abg zack ye..same mcm umar lah..seb bek jenis penyabar abangnye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...