02 Mei 2013

Cemane Cuti Hari Pekerja Anda? ;)


Assalamualaikum & Selamat Pagi!
Alaaaa, 1 hari jek cuti?!!
Nape tak sambung sampai Jumaat terus?
Boleh jugak sambung sampai Sabtu, Ahad, Isnin...
Hehehe... Melampau kan? Kekekekeke...

Cemane cuti semalam?
Mesti best kan? Ada pi jenjalan, ada try menu baru
Kami?
PapaZN tak berapa sehat, huhu!
Untuk mengurangkan boring Zakwan (sbb dok umah je)
Jadiknya, kasi la Zakwan ikut AtokZN tido umah Aunty Wawa, Selasa malam
Kat sana ada sepupu-sepupu Zakwan 
At least, happy la sikit kan...
Takde la terperuk je kat umah walaupun hari cuti

Mula-mula ok lagi
Bila dah lama sikit,  anak bujang rindu mama daaaaa...
Kesian nengok gambar yang Aunty Wawa wassap
Naseb baek kejap jek, huhu
Zakwan, Zakwan...
Dalam hati ada taman! 


Sedu-sedu nanges rindu Mama =/
Time ni ikut AtokNenekZN jalan ke Seremban


Tengah hari semalam saje la telefon Zakwan 
Tetibe Zakwan dah sedu-sedu
Zakwan : Mama, Mama ada kejutan untuk saya tak?
MamaZN : ada, kat umah ni... Mama ada sesuatu utk Zakwan
Zakwan : Mama, saya rindu Mama... Saya nak balik rumah...
Alahaiiiii, sebak hati ini, hukhuk!
Sebelum ni, dia yang nak sangat ikut pi umah Aunty Wawa!

Elok pulak time tu, Baby Nayli kat umah ni pun menanges jugak!
Aihhh, macam dapat rasa pulak adek bradek 2 orang ni
Sabo je la!

Petang semalam kami pi amik Zakwan kat umah Aunty Wawa
Alhamdulillah, nampak ceria sket
Terharu...
Sampai-sampai jek, trus Zakwan peluk mama dia, huhu!


Buah hati MamaZN =P




So, cuti kitorang biasa-biasa jek semalam
Kawan-kawan pulak cemane? ;)



12 comments:

eima berkata...

ala² manjenye die .. anak mama ni ... cam fahim ... sbb depa beza 4 hari je kan ... mmg sebijik ...cuma fahim mat bunga cam zakwan je ... hehehe


nayli tak bosan ke abg die tak de tu ???

MrS. F!zA berkata...

kemain sedih lg zakwan.. mcm kena tinggal jejauh ni..hehe

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

kesian zakwan...dalam hati ada taman betul...

mummy_ayu berkata...

alamak..Ayu tertouching la baca entry Nad nie..anak lelaki memang mcm tu..nampak mcm hero sgt but..dalam hati ada taman..sama la ngan Ian....

mummy_ayu berkata...

alamak..Ayu tertouching la baca entry Nad nie..anak lelaki memang mcm tu..nampak mcm hero sgt but..dalam hati ada taman..sama la ngan Ian....

Chekgu Azrine berkata...

xg mana sis..huhu

lieyalatif berkata...

Bagus zakwan nad...anak bujang nad ni matured dari umur die....lieya sesungguhnnye touching sbb die pandai rindu...sesetgh budak mmg x heran dah..ingat enjoy je bile dpt jejalan2 kan....

Nayli ini mcm kene mintak mama tambah lg sorang adik gugurl buat teman main masak2 hehehehe

syawalsimpsons berkata...

sue cuti duduk umah sajoo

Alycia berkata...

alahai Zakwan, manja sgt dgn mama ni.. kami jalan2 kat setia city mall jer smlm..

Sweetmama berkata...

alahai Zakwan anak manja Mama ni, kalau Zaquan dh dpt keluar berjalan ngan Atok, Nenek, Acik2 dia mmg x igt dh Mama n Papa dia..

kami pun biasa2 je sbb anak2 x sihat, tp dpt gak la keluar berjalan ke shopping mall skjp..

Zura@Iwan berkata...

mmg anak manja mama dia ni...hehe..

akak cuti klmrin tk jln mn2 pn Nad..hari kemas umah sedunia..mlm br keluar cari mkn ringan...keluar pun sbb ada hal je tu..idak mmg lepakking kt umah je...

Falsya berkata...

alahai sweet sgt okayh zakwan..manja..gambo first tuh mmg nmpk tgh menangis sedu2..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...