02 Mei 2013

Baju Di Kait Penuh Kasih Sayang ^____^


Semalam ada van poslaju datang
Terkejut wooo! 
Sebab dia datang di Hari Pekerja yang sepatutnya semua orang cuti, haha!
Rupanya diorang amik cuti ganti
Semalam kerja, ganti dengan Sabtu nanti
Ewahhh, MamaZN ni... 
Siap pi interview orang poslaju tu, haha!


Rupa-rupanya baju Baby Nayli!
Kawan masa sekolah Seratas buatkan
Dikait dengan penuh kasih sayang yang tiada taranya
Ewaaaah! Haha!
Tapi serius cantek!
Kemas, tersusun, pilihan kaler menarik
Dan yang paling penting ngam-ngam dengan Baby Nayli yang bambam ni! :)
TQ Syira!
Buat susah-susah jek tau!
 
Hobi yang bukan sekadar hobi ni...
Tapi boleh diperluas jadi bisnes kan?
Handmade ni biasanya orang sayang dan akan sentiasa hargai
Tu sebab no wonder, harganya akan mahal




Sebuk nak tanggalkan bunga merah tu
Baby Nayli ingat tu brooch, hihihihi ^_^


Tengok tangan comel sape yg sebuk tuuuuu! :)


Kalu nak tau, sebelum ni kawan MamaZN ni penah kaitkan topi utk Baby Nayli
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/02/baby-nayli-cheeky-girl.html


Time ni Baby Nayli baru umo 2 bulan :)



Apa-apapun thanks lagi sekali Syira
Rasa terharu!


14 comments:

lia berkata...

comey comey... suka kombinasi kaler, mmg naik abes kat Nayli yg mmg sediada comey tu...

syawalsimpsons berkata...

bestnyer bila ada yang menghargai...kan

Nafisa81 berkata...

dulu2 masa toddler ade jugak baju kait. mak sedara kaitkan.

mama ila berkata...

haah..memang cantik!!! ceria jer warnanya..seceria si pemakainya..hehehe..amboiii..tomei2 nye jari dia..bambam =)

eima berkata...

bila tgk bj nayli aku teringat mak aku ,.... dulua ku byk bj yg dikait ... mak aku pandai dan die minat ... huhuhu sedey plak .. btw nayli comey pakai kaler gitu

mummy_ayu berkata...

comei...color dia memang manariks....

JaSSNaNi berkata...

patutttttttttler.. smlm akak dapat surat.. tapi tak sempat tanya posmen.. sbb posmen letak dlm kotak kat bawah.. hmmmm ooo cuti ler deme hari sabtu ni ye..

mamaRIFQY berkata...

chanteq sangat baju nayli tu..pandainyer dia kaitt..mst gigih kan sbb bukan sng nak buat t

*∽ IZAN ∽* berkata...

baju kait tangannn..? memang penuh kasih sayanggg tuuuuuuuu. gigih nya si pembuatttt. Ngam2 je Nayli pakai.
Ada lubang2 mesti best je berangin kalo pakai siang2 ;)

mama lieyna berkata...

Cantik.... mmg penuh kasih sayang ni.. :-)

Masya berkata...

alahai cantiknya.... seyes x pandai mengait ... kait buah pandai kikikiki ....

Ibu Lala berkata...

Pandainye. Nak tempah kopiah yang ada nama tu leh tak??

Nana berkata...

ala tomeinye
kan bes klw pandai kait kan
tangan keras haha penah blaja
tbelit2 benang segala heheeh

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Cantik!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...