07 Mei 2013

Atok Layan Cucu Berpesta Aiskrim :)

Balik kampung sebulan sekali
Tapi nak kumpul semuaaaa cucu sekaligus agak payah jugak
Bila kami balik, yang itu tak balik
Bila yang itu balik, kami pulak tak balik
Wrong timing! =p

Disebabkan PRU13 ni, berkesempatan la jugak kami berkumpul semua sekali
Seronok tengok AtokZN layan cucu-cucu makan aiskrim
Baby Khadeeja baru 5 bulan
So, tak dapat la join, hehe
Tunggu ek, Baby Deeja! :)


Dah macam ajor ngaji plak rupanya, hehe


Amboi, kemain lidah dia! ;)


Aiskrim tu dah sampai ke hidung ye Abang Zack! :)


Sepupu ZakwanNayli - Aiesya Humaira
Sebaya Baby Nayli ni - tapi Aiesya lahir bulan 6


Satu-satunya geng Abang Zack - Adib Rayyan :)
Kawan main pun yang ini, kawan gadoh pun yang ini!
Pengsannn! Haha!


Bagus jugak PRU ni, hihi
Kalu dilihat dari sudut lain la kan
Contoh macam ni
Dapat jugak mengeratkan silaturrahim sesama ahli keluarga
Nak tunggu raya pun cam payah jugak
Kena balik umah mertua la, kene keje la
Kali ni semua ada skali walaupun tak lama...
Jadikla..... :)





9 comments:

eima berkata...

betui2 bila kes cam ni boleh blk kg kan... wahhh nayli pandai mkn eskrem...alisha tak suka sbb sejuk kot

tenku butang berkata...

huwaaaaaaaaa.. sedih.. x dpt lik ngundii

PUANSTOBERI berkata...

sedap plak hai napak eskrem tu...

mama lieyna berkata...

Betul..k.eina je rugi sesangat tak join blk kg..huu..

Amboi nayli... :-)

lizz berkata...

kemain sedap nengok dierang menikmati aisktim tu...

Nana berkata...

Sonok kumpul ramai2 kan
Kita ni mmhh susah nak kumpulkan seme adik badik sejak seme dah kawen
Sebab abg ada kt sabah lain seme dok kl eh kita lak johor hehehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

orang tgh syok2 makan aiskrim...dihalakan kamera nk amek gambar. Tak tentu arah tangan PEACE zakwan tu, huhu..

Ni beli aiskrim jual ngan motor ye..??
Paddle pop...paddle pop...super duper yummy!! hehe

mamafarah4 berkata...

wah bestnya..sonok kan tgk atuk rajin melayan cucu2nya..

ch@ berkata...

Haaaa dh lama tingin nk mkn eskrim mcm nayli tu. Yummy. Auni Adli mmg kaki aiskrim...suap jgk Arrizqi, hahaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...