01 Mei 2013

ATM Untuk Semua Jenis Bank

Kawan-kawan penah jumpa tak kat mana-mana?

Biasanya kita nampak ATM untuk 1 jenis bank jek kan
Pastu kalau keluarkan duit guna kad ATM selain dari bank yang berkenaan 
Baru la kita kene charge kan?
Contoh kita keluarkan duit guna kad Maybank di mesin ATM CIMB

ATM yang ni memang 1st time MamaZN nampak
ATM untuk semua jenis bank
Janji ada MEPS :)
Konsep tetap sama
Still kena charge jugak - RM1
Tapi adil dan saksama la semua pun kena charge, hahaha! =p


pic from BSP FB Grup


ATM ni MamaZN jumpa kat Petronas Bandar Saujana Putra
Kat tempat MamaZN ni la

Ada lagi 1 drive thru ATM Maybank
MamaZN penah nampak kat Petronas Kota Damansara
Takyah susah-susah keluar dari kereta
 Tapi riso jugak kan kalu jadi sasaran penjenayah? (bak komen Nana)


12 comments:

mama lieyna berkata...

Mcm tak penah perasan plak kewujudannya sblm ni.. agak baru jugak kot ye..

Ibu Lala berkata...

X pernah jumpa lagi. Wow bagusnye especially yg drive thru tu..

Chekgu Azrine berkata...

tak tahu pun ada ATM drive tru..sng kan?

Nana berkata...

atm drive thru rasa cam bahaya skit kan?
kot orang aim kang ish...

ch@ berkata...

wah, ada pula atm drive thru. mmg advance. sejak jd surirumah ni, pergi atm adalah sgt jarang sekali. no money in there lor... hahaa.

syawalsimpsons berkata...

sue pon baru 1st time tgk ni..

Zura@Iwan berkata...

tk penah jumpa la..hehe

Ya ALya berkata...

Bru first time tgk....

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Semakin mudah la nk kuarkn $$$ lps ni ya...:D

Nory Zoulkefle berkata...

haah..nory ada nampak kat Tesco Bukit Puchong...

Eliss Mie berkata...

x pernah jumpa lagi. seboleh2nya tak nak kena caj rm1..hehehehe

Tanpa Nama berkata...

haha.. Kite owg punye ATM dah msk Blog la.. TQ akak.. sbnrnye bende ni baru lg.. kite owg bari ade 68 ATM.. semua dkt selangor, johor, kedah dan perak... huhu.. tp klo semua nk taw.. ATM ni akan gantikan semua ATM y ade.. ujung tahun ni.. kite owg akan cukupkan 180 ATM di seluruh pantai batar.... TQ akak sbb post ATM kami.. huhu - MEPS ATM OPERATION

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...