17 Mei 2013

Ala-Ala Photoshoot La Kononnnn =P

Kooooononnnnnyaaaaa...
Haha! =P

Ngidam bebeno nak buat family photoshoot yang cantik-cantik tu
Tapi tah bila la agaknya
Nanti-nanti ada la kot, kan?
Hehe...
Eh, dah alang-alang ni, MamaZN nak tanya
Ada sapa2 tau 
Photographer mana yang boleh buat PS 
Dengan bajet yang saaaangat murah tapi cun & berkualiti? 
(^_______^)

Sekarang ni, layankan aje dulu feeling-feeling tengah berphotoshoot konon
Walau guna henpon kamera jek pun, hahaha!
Poyografer nya pulak sapa lagi, tak lain tak bukan mesti la Papa! =p

Takde keje, saje cari pasal ;)
Masa ni nak balik dah dari piknik kat pantai buatan @ Putrajaya tu :)


Suka gmbr ni... Kalu dah edit, cantik kot kan? ;)


Zakwan tu aksi sama jek, konon-konon jadik Tony Stark la tu =p


Kejadian di sebalik tabir :
Time ni Zakwan baru lepas kena marah dengan mama dia
Untuk ceriakan balik, tu yang MamaZN dukung baby besar ni, haha!


Malu la tu konon! =p


Tema photoshoot time ni adalah 'Mom & Kids' sempena Hari Ibu
Wahahahaha!
*inisemuapoyo!*
=P


Happy weekend, kawan-kawan semua!
Take care! :)





12 comments:

syawalsimpsons berkata...

walaupun poyo, tetap suke tengok tau..biar poyo kan, janji happening

Adlin Mohamad berkata...

Jariketik buat promo ..ok kot RM100 berbaloi ...

Chekgu Azrine berkata...

Cantik semua gmbr tu sis..melahhhhh!!

Zura@Iwan berkata...

ok la tu Nad...

nnti ada rezeki cari photog buat photoshoot...hehe..

akak pon entah la bila nk buat outdoor photoshoot ni..pakai camera comey tu dh le..hehe

eima berkata...

fahim hari2 berdukung lagi rasa nk terbuasir mama ni ..huhu

anak laki kite manja kan nad.... bakpe tah ...huhu

Alycia berkata...

salam.. nad nak ke PS.. jomlah alycia mntak tolong kat hasben..

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

jue nampak opis jue..hahahhahaha

fazilzura berkata...

try mykhalish tgh promo jgk .. tp ku x dpt sambo kali ni .. kang pak ajil bising .. dok nak posing je kerja wakakakak

mama_umar_maryam berkata...

huhu..ceria gmbr baby besor n baby kecik,hehehe..tingin gak nk buat ps ..hmm

ch@ berkata...

Teringin jgk nk buat. Tggu abi free ntah bila. Hari raya je la biasa ambil gmbr fmly.

mama lieyna berkata...

Poyo2 pun lawoo je..hehe..yg ptg ceria :-)

Huuu..lama tak bergambo outdoor..asyik tak bape nak sihat je anak2, mls nak kuar..

Sweetmama berkata...

cantik pic ibu dan anak2 ni..:)

k.eija pun teringin nak berPS, tp tak terbuat2 pun, daripada anak kecik dah besar pun anak2 skrg ni..lgpun asben k.eija x berapa minat sgt PS ni, k.eija je yg over nnti..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...