14 Mei 2013

AEON Member Day / J-Card Day Seterusnya Di.....

Semalam ada yang tanya
Lepas AEON Member Day di Jusco Bukit Tinggi
Kat mana pulak lokasi seterusnya?

Ni MamaZN share from AEON punya website
Lepas ni
15/5/2013 di AEON Metro Prima Kepong
Pastu
16/5/2013 pulak di IOI Mall Puchong

*ok, dah betulkan.. mekaseh la pada yg inform kesalahan ^_^*


Sehari je ek?
Kalu macam kat AEON Bukit Tinggi tu 2 hari J-Card Day nya

So, sesiapa yang tinggal berdekatan dengan AEON yang disebutkan tu
Boleh la terjah kot-kot ada barang yang nak dicari
Memang berbaloi kot shopping time J-Card Day ni
MamaZN ada citer semalam kat SINI

Tapi sekarang ni pun AEON memang tengah sale
Dari 11/5/2013 hingga 9/6/2013



MamaZN stop kejap la kot
Dah berhabis dah aritu, huhu

Zakwan cepat tinggi
Baby Nayli pulak makin bambam
Kesian pulak nengoknya depa pakai baju singkat-singkat nampak perut, huhu!
Nanti-nanti la pulak shopping lagi
Kalau ada peruntukan daripada PapaZN hihihihi...
Mesti la ada kan Papa
Untuk sape jek pun, utk anak-anak jugak...
Kan? Kan? ;)


p/s:
Pasni dok dendiam, aim utk Cuti-Cuti Malaysia plak, weee! :)


17 comments:

Mama Zharfan berkata...

thanks for the info :)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

tunggu aeon jusco bukak kat tpg dulu, hahah..dijangka bukak mac 2014, lambat lagiii..

Zura@Iwan berkata...

aikk..

nad ..typing error kut...

15 & 16/5..nad taip 15 & 16/3..hehe

lieyalatif berkata...

Bagus nad!! Tau je...dpt laa tolong alert kami2 yg kdg2 x tau nih hhehhe...

Betul tu nad...baju budak2 ni cepat noo sendatnye....

Falsya berkata...

baru tau lain tmpt lain tarikh..ingatkan sama serentak semua wat sekali..

JaSSNaNi berkata...

nad.. tapi kat situ nad tulis bulan 3, akak tengok dah lepas dah.. hmmm ok ok.. bulan ni ye kat puchong.. ndah dekat tu..

Ibu Lala berkata...

sesuai sgt klw nak beli bj ry kan...

~aSHa~ berkata...

aah mereka cepat besar..kalo nak beli tuk raya kena cari yg besar skit dari badan skrg

♥cikmOt♥ berkata...

erkk...may ke march ni???

ieyda berkata...

nk tnya eaon metro prima kajang katne?baru bukak ke?xpenah dgr lak...

eima berkata...

aku dah lama tak soppin ... sbb bj budak2 tu ok2 lagi sbb baru je beli ... pastu mmg saje amik saiz besar ckit ... tgu raya kot br soppin ...

Cho Zila berkata...

halo.. halo.. depan opis akaktu IOI mall... besday suami laktu... baguih2222

mama_umar_maryam berkata...

patutlah mase g midvalley aritu agak sesak..rupe2nye mcm2 event ada, aeon sale, expo mamy baby..huhu

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam nad...soping sakan tuk anak2 ya...mak-pak dia tak yah la :)

ch@ berkata...

amboi kakak aku sorg ni, meriah btl. bila turn kita hendak shopping like u ni, jeles la i. uish-uish-uish!

Nana berkata...

Hanya mampu tgk je heheh sini xde aeon

syawalsimpsons berkata...

bestnyer cuti2 malaysia ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...