17 April 2013

Wordless Wednesday : TEROMPAH KECIL DAN BESAR! :)

Kalu MamaZN cari FM bentuk terompah
PapaZN lagi terror!
Terus beli terompah buat pakai kat umah, hahaha!
Harga? RM8 sajork!
Lagi murah dari beli FM =p
Memang tabik spring la pada sape yang bleh jalan pakai terompah ni, hehe!





Kawan-kawan pandai tak pakai terompah ni?
Kalu tak kena gaya, memang boleh terpele'ot kaki dibuatnya, huhu!



Nak FM Melaka tak? 
Jom join GIVEAWAY! :)



13 comments:

syawalsimpsons berkata...

teringat dolu time sekolah asrama..mmg penuh ngan terompah ni

Chekgu Azrine berkata...

hehe..zaman akk dok asrama kt uitm nun..pkai terompah...hehe

mama tisya berkata...

kena ati2 pki terompah..kn slh bole terseliuh kaki

eima berkata...

tak penah pakai ... lg pun ngeri ngan bunyi die ....

Gieyana berkata...

Dulu org pakai kt bilik air ja or kt masjid pon still da terompah ni utk g amik air sembahyang..:)

Nana berkata...

masa g mlaka ritu mia bkenan ngan terompah
bli la satu skali jalan ketung ketang bunyi hahaha

lia berkata...

Kaki nayli ke yg menyelit tu he3

zarena heeney berkata...

teringat kat arwah wan ena dulu wan ena suka pki terompah pergi surau

ALoNa CintamaniszLite berkata...

sebok jer kaki budak tecit tu...hahaha...

aLyNnZ berkata...

Fm terompah tu kiut gilerrr...
Aa nak join giveaway..smlm dh perasan tp kt rumah ms tu..on9 thru hp limited..hopefully masih belum terlambat..

nadia farahida berkata...

tak pandaiiii kakkkk T____T

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

x pandai pakai, bila pakai mmg rasa mcm nak terpele'ot pun.

myself berkata...

salam..nak tumpang tanya..mana ye beli terompah besar tu?minta maaf sebab cari dlm google kuar blog ni...tq..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...