05 April 2013

Village-Themed Petting Zoo | Menarik Untuk Anak-anak Kenal Haiwan!


Saje nak share dengan kawan-kawan
Menda yang best dan menarik macam ni
MamaZN suka jek nak share, hihi

Kat Groupon ada deal yang best
Deal utk ke Village-Themed Petting Zoo - Farm In The City
Sangat menarik utk bawak anak-anak berjalan
Sebab takyah pi jauh-jauh sampai ke Zoo Negara
Kat sini anak-anak dapat tengok haiwan siap boleh pegang2 & bagi makan sekali
^___^

Lokasinya pun dekat jek (dgn umah kami la)
Terletak di Bandar Putra Permai, Seri Kembangan
Kalu kawan-kawan penah pegi Jusco Equine @ Giant Equine
Memang akan lalu la tempat ni
Cuma tak perasan kat belah mana jek :)

Cuba la klik dulu kat sini
Kot-kot berkenan di hati ke...

Memang la takde gajah, zirafah, harimau bagai...
Petting zoo katanya, makanya haiwan-haiwan yang mesra alam jek la kot
Hehe
MamaZN tak penah pegi
Tengok kat Groupon macam menarik jek




Ni ada sikit gambar dari Groupon
Kredit to Groupon







Nak tau info selanjutnya bleh la ke



Sharing is caring ^___^



9 comments:

syawalsimpsons berkata...

BILA2 BOLEH LA DATANG SINI

lia berkata...

xsesuai utk Amsyar yg sikit2 smua pon geli, smua pon takot ha3

eima berkata...

rasanye ade masuk dlm TV pe tah ari tu ... kat puchong ni .. tp sbb rega mahai tak penah pun PK nk bw anak2 ....

Ya ALya berkata...

klu duk area lembah klang tu,maybe rajin gak nak terjah....klu dah sampai area sana,baik la cam kami ni g zoo..

yg mana dekat boleh la g bawa anak2...best gak ni n harga berbaloi2

Cho Zila berkata...

ada yerk.. dekat gak ngan rumah akaktu.. akak duk kinrarajer... memang tak perasanler...

♥cikmOt♥ berkata...

nad dah p ke??? kat seri kembangan jek kan

Axie04 berkata...

wah, mmg nak beli dah smalam
tapi x dapat kelulusan en papa la pulak

lizz berkata...

macam best jer tempat ni...boleh la bawak anak-anak nanti

ALoNa CintamaniszLite berkata...

kat ner ni? klang??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...