05 April 2013

Upah Megi Goreng Mamak!

Ni cerita sebelum gunting rambut Zakwan & Baby Nayli la ni
Mula-mula Zakwan refused utk digunting rambut
Sebab dia kata selesa macam tu
Iyeeee la selesa!
Asek kibas-kibas rambut jek MamaZN tengok
Selesa sangat la teww! ;)

So, camne?
PapaZN dengan idea bernas
Bawak la diorang pi makan kat kedai mamak dulu
Kat area tempat kami ni dah best
Banyak pilihan kedai mamak dah skrg, hihi
Kalu time mula-mula dok sini dulu
Ada sebuah jek, huhu!

Zakwan ni memang geng ngan PapaZN
Kalu ajak pi makan kat kedai mamak 
Suka bebeno la dia
Zakwan order utk diri sendrik je
Megi goreng takmo pedas, takmo sayur dengan teh ais!
Tu je la pun order dia setiap kali gi kedai mamak

Dapat megi goreng, baru dia setuju nak gunting rambut ;)




MamaZN ajak amik gmbr
Tangan tunjuk best tapi mata tak menyempat tgk megi tak sabo nak suap!
Haha!


Nyumnyum!


Baby Nayli yang comel!
MamaZN suruh buat 'peace' tengok gaya dia buat cemane, hehehe


Oooo, seronok kemain ye sebab dah kenyang :)


Kawan-kawan suka pi makan kat kedai mamak tak?



14 comments:

syawalsimpsons berkata...

sue jarang2 g...tp skali g mesti minta chesse nan

Liza berkata...

Suka jer p mkn nasi kandaq. Hehe... Siap kena upah dulu yer nak gunting rambut. Hehe.. Nad, tudung merah tu Nad xp tuntut ek? dah dpt semula kat liza. huhuhuh... Kalau nad lalu or p Mid Valley ke, bgtau Liza kat no ni 012-6657276. Boleh bg by hand.

Lily@MamaZaraZareef berkata...

adehhh..zareef gak tak terbawak2 kitorng ke kedai gunting..nk bagi cantas rambut2 ikal die tuh...biar pendek biasa jek..heheheheh

Nafisa81 berkata...

umur zakwan tahun ni 5 tahun ke 4 tahun?

lieyalatif berkata...

suke!! zakwan leh geng ngan aunty lieya sbb aunty suke megi goreng jugak heeheheh..sedapp kan zakwan...meh give me five dgn aunty sikit heheheeheh.....

mama lieyna berkata...

Sgt jarang lah... tmbh2x dgn anak2x, sarapan jauh sekali la.. sbb kalau keluar rumah week3nd pun dh tengahari or ptg..hu..

Chekgu Azrine berkata...

chomelnya bb nayli buat peace cmtu..hehe

Adlin Mohamad berkata...

kita ok je kedai mamak ..anak2 lagi ok kalau x gi rindu bau mamak tu ahhahahah ... sana pekena roti canai la ngan teh tarik ..

Ya ALya berkata...

ya mmg jarang g kedai mamak...

aLyNnZ berkata...

Kadang2 layan jugak kedai mamak pekena mee goreng atau beriani..haha..comel tul peace baby nayli..gewaammmm

zarena heeney berkata...

sedapnya dah lama tak manggi goreng

QasehnyaRania berkata...

sebulan sekali boleh juga la lepak..caik tandoori, tosei atau capati je :)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

geram nk picit pipi naylie...

Masya berkata...

layan jugak... tosei hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...