20 April 2013

Untuk Anda-Anda-Anda...

1st of all
Maaf atas segala kesalahan yang MamaZN ada lakukan sepanjang berblog
Ada yang tegur terang-terangan
Ada yang tegur belakang-belakang
Ada yang kasi bahasa kiasan
Ada yang depan nampak OK, tapi hakikatnya nampak gaya mcm tak OK
Apa-apapun, MamaZN minta maaf
Dari hujung rambut hingga hujung kaki 
Andaikata ada yang menyinggung perasaan kalian
MamaZN manusia biasa yang tak lepas dari buat silap.....
 Serius, kalau ada apa-apa please la tegur
Tegur dengan cara yang baik
Supaya dapat MamaZN perbaiki diri.....
Kita kawan kan? ;)



 *******************************************


 MamaZN dapat baaaaanyakkkkk ucapan selamat
Ada yang di entry-entry utk hari semalam
Khususnya yang ini
Ada yang di FB, IG, wassap, sms
Tak lupa juga pada yg sudi buat entry khas, nyanyikan lagu besday di keek
Alahai... Sangat terharu!

MamaZN ni orang biasa-biasa aje
Bila ada yang sudi ingat, memang dah rasa sangat teruja
Sangat bersyukur dikurniakan kawan-kawan yang mengingati
Owh, benda ni penting bagi MamaZN
Sbb anda-anda-anda lah yang menceriakan hari-hari MamaZN seharian...




Thanks pada ucapan-ucapan kalian
Thanks pada doa-doa yang mengiringi ucapan tersebut
Moga Allah SWT sahaja yg dapat membalasnya...



Happy weekend!



10 comments:

amiey lee berkata...

Heee yes rakan maya ni kekadang byk yg lebih menghargai kawan kannn.... mcm kita tak penah jmpa tapi rasa rapat :)

Adlin Mohamad berkata...

bila la dapat gathering ramai2 kan hehehhee .. special kat keek ..mak dia ajar nyanyi happy b'day si anak nyanyi Allah semalatkan cik nad pulak kekekekke

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

Happy birthday nad ..moga Allah merahmati nad....

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

Happy birthday nad ..moga Allah merahmati nad....

Nurul Ain Zulkarnaind berkata...

salam kenalan ye

Nory Zoulkefle berkata...

happy besday...
semoga murah rezeki dan dipanjangkan usia..
amiinn

mama lieyna berkata...

Alhamdulillah syukur.. kawan2 menceriakan hari2 kita kan :-)

LYAfrina berkata...

sori nad baru wish hari ni kat sini.. tp kat FB dh wish kan.bru buka blog ni..

happy belated birth buat nad.. moga sentiasa dibwh lindunganNya & teru sukes dlm khidupan d dnia & akhirat..amin

Salina@IbuAqil berkata...

1st Happy belated birthday to u my dear..
Akak x pernah sikit pun terasa walaupun nad pggl akak "AKAK" hakikatnya kita baru tau kita sebaya.. ;D
Bg akak, pgglan apapun itu x penting asalkan dlm diri kita saling menghormati satu sama lain..
Happy 4 u nad..
Moga diri mu dirahmati diberkati dunia & akhirat..
Aminnnnnn!!
Senyum selalu sbb senyuman kami tu yg terindah.. ;D

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Seronok bila dikelililingi kawan2 yg menceriakan hari kita kan..

Happy Belated Bday Nad n Happy Always :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...