26 April 2013

THEPOPLOOK | Akhirnya...! ;)

Setelah sekian lama.....
Setelah asek membaca jek kawan-kawan yg dok soping kat situ
Setelah asek telan airlio jek bila nengok Aunty Wawa berposing sakan
Akhirnyaaa.....
(^______________^)


Berjaya jugak 'click buy', muahaha!


Aunty Wawa tanya...
Nak adiah apa utk sebeday baru-baru ni?
Mula-mula Aunty Wawa nak kasi henbeg la, pastu baju kurung la
Last-last MamaZN cakap, nak blouse thepoplook.com boleh tak? =P
Hehehehhe....
Alang-alang dah ada new arrivals yang memikat hati kan
Kekekeke...!
Amik kesempatan ke ni? ;)

1st time nak ada koleksi dari thepoplook
Cemane tah rupanya taktau la, hihi
Tu la tu, orang lain nak, awak pun nak jugak
Hehe...
Ala, dah Aunty Wawa soh pilih nak hadiah apa kan?
Kita pilih la apa yang berkenan di hati sekian lama ;)
TQ Aunty Wawa! Muahmuah! =p

 MamaZN pilih yang ni - Koleksi Haley
Sebelum ni penah ada keluar koleksi ni tapi mampu tengokkkk jek time tu
Huhu!
Kali ni dapat jugak 'click buy' dengan senang tanpa sebarang masalah ;)
Selalu nya kan susah memanjang, asyik out of stock jek


MamaZN pilih kaler ni :)


Harap-harapnya cantik la di mata PapaZN
Kot la kan, PapaZN soh tambah koleksi camni jugak nanti, kikikiki...
Verangan itu percuma dan indah ;)


17 comments:

Nana berkata...

Cantil kita suke gak blouse ni
Sebab mengandung pon bole pakai
Tp sejak jd suri umah
Mmgx xbuka dah poploo hahahah
Cukupla dulu terjebak sampai 10helai
Xmo dah tobat hahha
Kot klw dh keje blk nnt br bole sambung hahaha

Myra Jay berkata...

Best2, nanti gayakan ye ;)

Chekgu Azrine berkata...

Lawala sis..akk pun adala 3 je kot poplook..sbb bju dia ada yg old fesyen sikit..hehe

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhh..dah lama x shopping online. x pernah lg membeli kt thepoplook ni. nnt nk terjah jugak la :P

syawalsimpsons berkata...

hati2...suraya mula nak terpengaruh ni

Lynn Hamzah berkata...

kat poplook memang cantik arr baju2 diorang...hope yang diorder nie memuaskan hati yer...

Fizah berkata...

ce tunjuk gmbr setelah pakai..nk nengok...=)

JaSSNaNi berkata...

canteknye baju.. wahhhhh.. syok shopping online kan.. klik je..

lia berkata...

nnt sila peraga tau nad... kita suka tgk bloggers pakai... tp kita x ley pakai sbb xde size hu3

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam nad..Agaknya biasa susah nk KLIK sbb kuar duit sendiri...Ni org nak belanja..laju jer blh.(^_^)
Bestnya...cantik kaler baju tu.

Cho Zila berkata...

sukerjer tengok orang pakai comel.. akakni nak membelinyer tak terbeli lagi...

Masya berkata...

jangan lupa possing² masa pakai nnt hihihihihi

Adlin Mohamad berkata...

kita just selak2 cuci mata je lum terjebak klik lagi hehehhe on9 shop biasa ada la tp bila sampai cam sendat pulak ..ada hati amik size m padahal kembang semangkuk kekekekke

Alycia berkata...

yup, mmg cantik poplook ni..

Falsya berkata...

kite ade beli 1 dulu..pakai pun 1 kali je..sbbbbb org kate kite pregnant..pastu xpakai dh..beli pun xdh..nie dh pregnant baru boleh kuarkan dr almari..hehehe

Iela Fazielah berkata...

srius cantik sbb bj ni loose n labuh..

zarena heeney berkata...

dah dpt nnti sila tayang
nak tengok "D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...