29 April 2013

Tengok Wayang | Iron Man 3 BEST!

Ini permintaan Zakwan
Nakkkkk sangat tengok Iron Man 3
Owh! 
Kalu nak tau, Zakwan dah list kan dah movie apa yang dia nak tengok
Ada la dalam 5-6 cerita
Tiba-tiba jek dia dah cakap kat makpak nya
Papa, Mama, saya nak tengok movie Iron Man 3, Wolverine, Thor, 
Lepas tu movie Planes, Star Wars & Monster Inc...
Adoi! Makpak nya fenin! Hahahaha!


Sempat amik gmbr masa jalan-jalan Sabtu  lepas ;)



Mana dia dapat tau?
Dia pi tgk trailer movie terbaru tu kat Youtube
Macam mana dia tau nak cari?
Jangan tanya.....
MamaZN pun tak tau, haha!

Jadiknya, tercapai la hasrat dia utk filem pertama pilihannya sendirik ;)
Semangat tu, pakai baju Iron Man jugak, haha!
PapaZN cakap, bawak la topeng Iron Man sekali
Takmo plak dia, hehe

Kami pi tengok kat GSC IOI Mall, Puchong
Kat situ jek yang ada Iron Man jam 11.10 pagi
Kat tempat lain sume start 1 ptg
Dan IOI Mall adalah yg terdekat ngan tempat kami
Nak pi Setia City Mall macam jauh sangat la pulak, huhu!





Tiket kami dah siap-siap beli thru online
Memang tindakan yang tepat!
Sebabnya, time kami sampai tu, dah berduyun-duyun orang Q!
Selamat...! :)
Kalu tak, menjawab la dengan Zakwan, haha!

Keseluruhannya?
Memang best!
Walaupun banyak part pasal sains punya term, tapi apadehal, hihi
Layannnnn ;)
Ada aksi, ada lawak, ada romantik
Memang best!
Zakwan lagi la kemain, movie dah abes siap tepuk-tepuk tangan lagi, haha!





Seronok dapat gembirakan anak bujang sorang tu ;)
Kalau telefon umah berdering
Memang laju je la Zakwan nak jawab
Hello, saya Iron Man Zakwan bercakap... Nak cakap dengan sape?
Hahahaha! Serius lawak! ;)

13 comments:

syawalsimpsons berkata...

tadi akob call sue minta sue belikan ticket iron man3...dah terjebak ngan zakwan ni..kakkakaka

eima berkata...

zakwan cerdik .. siap tau cite ape ... fahim ??? huahuahua idak la die tau yg tau 616 je kot .... hmmm hahaha

nayli pun baik tgk wayang .

JaSSNaNi berkata...

ni mak ironman bercakap... ironman zakwan ade? hallo hallo.. alamakkk line putus la pulak...

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Wah,dah tgk ironman ya..bestnye,syok la zakwan dpt tgk idola dia..hehehe

Sue-Rya Qistina berkata...

mmg mudah kalau beli tiket secara online ni. saya pun selalu wat gitu. tapi kalau weekdays, mmg beli kt kaunter je. hehe

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

huhuhuhu.pandai betul zakwan nie...

Ya ALya berkata...

wah.....zakwan lagi terror ni....

Ibu Lala berkata...

rasa cam nak pi tgk gak. tp tgk la mood kerajinan...sbb klw pegi berempat dgn anak anak je. ayahnya x mau ikut...

Nana berkata...

frust ok
weken lepas balik kl
g wangsa walk kononnk tgk cite ni
tix sold out dr ptg smpai mlm
ada midnite aje

mamaRIFQY berkata...

best ek cter ni??? na ni lame giler tak tengok wayang..rifqy mmg xpernah masuk wayang

Nory Zoulkefle berkata...

iron man 3 best...nory pon dah tengok..hehe

Masya berkata...

amir pun ajak tgk.. puncanya tgk movie kat astro minggu lps the avenges kalau tak silap.. sampai hari ni dituntut.. nak p tgk.. x bwk2 pun...

mama lieyna berkata...

Amboi abg zack.. kaki wayang juge :-)

Terbyg abg zack berckp..sopan.. bhsakan diri 'saya' :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...