02 April 2013

Tak Sempat Nak Kasi Tocang, Hukhuk! =(


Nampak perubahan pada Baby Nayli?
(^_____^)
Nampak fresh kan?
Hehehehe
Baby Nayli's new look gitewww
Sempena bulan April yang best, haha!
Okeh, takde kena mengena =p


Comey tak Kak Ton? Comeyyyyy ^_^


Sebelum ni berangan la
Kengkonon nak kasi ikat rambut Baby Nayli
Pastu nak letak reben, hairclip bagai
Ala, biasa la mak-mak yang ada anak pompuan ni
Mula la nak cantek-cantek kan anak kan
Padahal nak ikat rambut sendrik pun tak reti, haha!

Tapi itu semua tinggal anganan belaka
Sebabnya PapaZN dah kasi transform sama rambut Baby Nayli, huhu!
Ingatkan kasi alter tepi2 kasi nampak telinga tu jek
Rupa-rupanya kasi potong habes!
Alaaaa, anak omak!
Kena pakai dress selalu la pasni, huhu!
 

Time ni taktau apa-apa lagi
Kasi serah jek muka pada Uncle tu, haha!
Comeyyy jek muka Baby Nayli time ni, hihihihi...


Time ni kepala dia dah start goyang-goyang dah
Teleng sana, tengok sini, tengok sana, teleng sini
Naseb baek Uncle tu bersabarrrr jek, hihi


Alololo, tomei tomei ;)
Tu nampak je tegak tu
Padahal PapaZN dok pegang kejap tangan dia kasi diam, hihihi


Ecececce, ni berlakon jek ni...
Satgiiiiii... =p


Hahaha!
Dia dah rimas!
Lepas kan saya! Lepas kan saya!
Hahaah!


Awak yang tak duduk diam
Lambat la jadiknya Uncle tu nak kasi settle rambut awak tu, hihihi
Ksian Baby Nayli time ni.....


Rambut Baby Nayli sepesen dengan rambut Abang Zack
Jenis tebal
Pastu bila berpeluh mula la tumbuh ruam-ruam atas kepala
Pastu dok garu-garu plak
Ksian kat dia
Moga cepat la rambut Baby Nayli panjang
Nampak gegirl sket ;)



20 comments:

mamalieyna berkata...

Alaaa.... kena pakai dress sllu la gini, kang org confius..hehe.. apapun tomei tomei :-)

Chekgu Azrine berkata...

hehe..kesian tgok dia..even yaya yg dh 5thun pun takut kena potong rambut..huhu

mummy_ayu berkata...

ala..sayangnya kena potong rambut, tapi ye la..kalau dah ruam2 tu..sian plak..so better rambut pendek la..nanti panjang balik..now Ayu tgh bela rambut Iris...nak simpan panjang..ala2 princess gitu kata dia..

syawalsimpsons berkata...

alahai muka mula2 relax sekali meraung..kikiki..tak pe potong pendek pon still cumill jugak

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

comel...
takpe nanti mama pakaikan dress kat nayli...

Cho Zila berkata...

ala kesiannyer dia.. takper nanti rambut leh panjangkan...

MRS. K berkata...

lepas ni mama simpan rambut panjang tau. takmo potong lagi

lieyalatif berkata...

Alaaaaaa nayli potong rambut kat mamak daaaaa...mmg abis laaa kene sodok heheheheeh....

Xpe2 lepas ni belaa panjang sikit key....

Adlin Mohamad berkata...

hahhaha serupa kyreen ni anto gunting rambut cam pi perang kena pegang kekeke ... kita pun beranggan nk bagi rambut anak2 panjang tp bila panjang nampak x kemas pulak ..

comeyyy la nayli ..nayli lagi cumel dr kak ton kekekke (baru kita tau iklan tu nad hahahha)

lia berkata...

wpon da kena caras rambut awak tu Nayli, still comeyyyy tomeyyy d mata acik lia.. dun worry sayang he3

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

La rambut nayli dh pendek...mmg kena pakai dress slalu lps ni hihi

Alycia berkata...

xpe.. rambut pendek pun bole letak sepet lawo2 ;)

mama ila berkata...

alalala..nayli dah potong rambut pendek yer..dah ala2 rambut abg zack dah..takper..mama kasi pakai sepit rambut comel2 yer pasni

Nafisa81 berkata...

nnt dah besar baru rambut panjang..kesian bebudak ni...panas sekarang ni

ALoNa CintamaniszLite berkata...

rambut lurus cepat leh nampak panjang. Tak mcm rambut akiss, heheh.

Kalo tangan dia jenis reti diam...leh jgk ler dipakaikan skaf kat kepala atau topi gegirl tu, kan...tp tgk stokin pun dia leh nk cabut2, ngee....kena tunggu naylie besar jgk ler.

Ya ALya berkata...

ni klu tak pakai drees ni,mahu orang ingat boboi ni....

Zarena Heeney berkata...

alahai dah kena potong ker
dah nampak mcm muka abangnya laks\sekali imbas

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

comeyy..rambut dah pendek abis pun tetap maintain comeyy nayli ni..

anak2 k.eija pulak semua jenis suka potong rambut sbb atok dia rajin setiap bulan bawa cucu2 dia g potong rambut, atok dia cakap elok je diorg duk atas bangku tu time kena potong rambut..:)

Masya berkata...

la.. x nampak mcm gegirl lah.. takpa.. raya sempat panjang ni.. kalau x sempat belikan rambut palsu yg siap² jual dgn scraft tu mesti comeyy... masa pakai

eima berkata...

nape potong rambut nayli .... sedihnye aku tau ... sbb rambut die cantek ...

teringat alisha waktu kena paksa potong dulu ....ade ruam kat dahi ..punya la mama ni sedih ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...