01 April 2013

Swimming Suit Dah Beli Ni... Ke Mana Kita? ;)

Dah lama berhajat nak carikan yang baru utk Zakwan
Asek ngadu kata dah sempit jek
Ksian plak tengoknya
Baju mandi yang lama tu dari Zakwan umo 3thn dah dok pakai
Tahun ni Zakwan dah 5 tahun
Kiranya dekat 2 tahun gak la kan

Belikan la yang baru
Takde maknanya nak beli yang mahal - ratusan ringgit tu
Pakai kejap jek
Lagipun Zakwan ni cepat tinggi
Dah alang-alang nak belikan utk Zakwan, carikan la utk Baby Nayli sekali
 
Sabtu aritu dah selamat sampai dah ;)




Memang takmo amikkan design Cars dah utk Zakwan
Minat dia dah berubah2
Kasi variasi sket, hehe
Baby Nayli pulak MamaZN pilihkan Dora The Explorer
Ada jek design Princess tu tp takpe la, Baby Nayli tak 'kenal' depa lagi
Dora ni Baby Nayli dah kenal sbb ada kat TV9 ;)

Baru jek sampai trus kasi ngetest ;)
Zakwan seronok banget la sbb dapat gift skali
Dapat sticker ;)




Swimming suit dah beli dah ni
Ke mana kita?
Jeng jeng jeng...! ;)


Ini la salah satu sebab kenapa MamaZN suka April! tahun ni :)

23 comments:

mekchu berkata...

haaaaaaaa... nak berenang kat mana tu?

eB berkata...

wah cantek tuh... mcm minat plk eB :)
camno nk bli?

syawalsimpsons berkata...

kiter mandi manda..yahooo

lia berkata...

wallaaaa dedua dpt swimming suit... confirm la nak p mandi manda iyer dak....

mummy_ayu berkata...

nie msti nak gie holiday..mandi manad..ke mana tu? chumels both swimming suit tu..

JaSSNaNi berkata...

memang tengah cari swimming suit utk kimi, kinah and haikal.. hmmm...

Nana berkata...

bli kat mana ni nad?
Kita pon xkose bli mahai2 hehehe
Suke gak bulan april haha

Nafisa81 berkata...

nak ke manalah agaknya tu?

♥cikmOt♥ berkata...

eh lambatnya mei...tetiba kan...hehehe...

eh mana nayli test baju???nak nengok jugak

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Bg mandi zareef pon dah sempit. Beli dr umur dia 6 bln dulu. Utk dia nk cr design cars. Dia dah gnti zakwan dah suka cars pulak..hahaha

Btw,x sbr tgk nayli pakai bj mandi yg cute tu..:-P



zarena heeney berkata...

BAJU MANDI YG SOPAN GITU

Zura@Iwan berkata...

irfan tk de lg swimming suit..huhu...

ada gak plan nk beli..tp tk taw nk gi holiday kat pool bila la kan..hikss..

#nad beli on9 ke? kt mn yer?

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

jom pergi berenang...

ch@ berkata...

Vavavaaa...gedebush!!! Makin seronoklah schedule percutian lps ni ye.

Ya ALya berkata...

nad beli kt mana ni.....nk beli gak la.....

Gieyana berkata...

leh berndam smpai kecut...:-)

mamalieyna berkata...

Lawa.. mana beli nad?
Waah bercuti kemana pulak nni.. bestnyerr..

mamaRIFQY berkata...

chanteq baju zakwan tu nad....

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah zakwan nak berenang kt mn tu...yg kaler pink tu pun kiut jer

ALoNa CintamaniszLite berkata...

beli online ke??
akak dulu belikan akiss ms kecik kat giant aje. RM dua puloh lebih. Tp tu laa....senang sgt boria kalo gi mandi kolam ke...mandi laut ke..huhu.
Skang dh besar2 ni...akiss takde lagi baju renang. MEsti kena beli muslimah punya kan..hehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

cantik swimming suit zakwan n nayli,
beli kat mana n berapa harganye nad

k.eija pun zaquan dah minta belikan swimming suit br utk dia..

Iela Fazielah berkata...

bl kat mana ye bj mandi ni? Akak berkenan la

aLyNnZ berkata...

Yeah mandi pool..wetworld..seronok anam2 sure sukerr..betul budak2 cepat membesar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...