04 April 2013

Stylo Tak? Haha!


Stylo la sangat =p
Memang dah ini jek fesyen yang boleh dibuat pun, hehe
Kalu panjang jadik macam gambar belah kiri
Kalu pendek jadik macam gambar belah kanan
Tu jek la
Takde la nak try fesyen-fesyen lain tu
PapaZN la, mana suka, huhu!
Kalu boleh dia nak botakkan aje
MamaZN jek yg takmo
Huhu! =p
Lagipun Zakwan ni ada pusar depan dan belakang
Tu yang takleh nak berfesyen sangat pun

 


Petang Jumaat aritu
Pi gunting rambut Zakwan
Dah panjang sangat tengoknya
Rambut Zakwan ni dah la tebal
Sekarang ni kan cuaca terik semacam jek kan?
Tu yang kesian kalu dibiar panjang tu
Dengan peluh nya, dengan rimasnya
Kalu sekolah rendah, memang dah kena denda dah ni sbb rambut panjang ;)


Uncle ni memang dah geng ngan Zakwan ;)



Kelakar jek Zakwan ni
Bila dah siap Uncle tu gunting rambut dia
Zakwan pi cakap kat Uncle
Wahhh, hebat la Uncle! 
Saya nampak ensem!
Hahahaha!
Tak bleh blah sungguh! =p





Dak kecik ni, masa Abang Zack gunting rambut
Excited la dia dok explore seluruh pelosok kedai tu
Sengih sana, senyum sini, jalan sana, lari sini
Dia taktau, lepas Abang Zack siap, turn dia plak, haha!
Dah tengok kan aritu rambut baru Baby Nayli? ;)
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2013/04/tak-sempat-nak-kasi-tocang-hukhuk.html
Tak pasal-pasal jek Baby Nayli gunting rambut ngan Uncle Bangla
Muahahaah! =p




14 comments:

ieyda berkata...

nayli w/pun gunting ngan uncle bangla, tp tetap comel....

♥cikmOt♥ berkata...

untunglah dia pasrah nak gunting rambut...kalu si abam alahaii...puas berprang...ok per rambut cam gini...baru ada style...nampak jantan...hehehe

mama lieyna berkata...

Encem... sama mcm arif, suka betul kata diri dia encem,, ekeke..

Chekgu Azrine berkata...

pandai zakwan jek uncle bangla tu ek..hehe

syawalsimpsons berkata...

akakakakkaakk...ayat zakwan, x leh blah..kaakakak...cumill je dak zakwan ni

eima berkata...

suka zakwan rambut pendek .. sbb aku suka boy berambut pendek .. fahim tu mmg pantang panjang sikit ... tak suka kembang2

nape nayli pun kena potong ..sygnye

Myra Jay berkata...

Wahhh ensem boy :D

lia berkata...

ha3 terbaekkk la Zakwan... awak mmg nmpk super ensem pon ;)

Nana berkata...

ok xpe pasni acik bole wat pesen2 rambut adik mia hahahah

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg stylo n encem..:)

Ya ALya berkata...

barula macho gmbr rambut baru ni.....

ch@ berkata...

Rambut zakwan jns tebal. Kepala berat je rs. Hihii... Myk rmbut segenggam yerk. Pacak jgn xpacak nnt kacak...aummmm.

Budak Kampung berkata...

stylo la abg z..

p/s: kak semlm ayah d kol gtau yg kirin dh mcm putus asa nk belajar berjalan.sebelum operate meme ok tapi smlm lepas kaki dia terseliuh jadik lain je riak muka dia =(

ALoNa CintamaniszLite berkata...

abg zack kacak!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...