07 April 2013

Senarai Top 5 Finalis ABPBH 2012


Malam ni malam kemuncak Anugerah Bintang Popular BH
Tahun lepas Abang AA menang Bintang Paling Popular
Malam ni bakal milik siapa la agaknya ek?
Hehe
Teringin gak nak tengok malam ni
Tapi tu la, mesti berebut channel ngan PapaZN kot
Dia mana suka layan anugerah-anugerah ni
Tapi kalu kena dgn pujukannya, dia layan sekali kottt kan?
Kehkehkeh!
=P

Harap-harapnya
Biarla perjalanan anugerah ni malam nanti berjalan lancar
Happening, penuh warna warni, takde caca marba
Pleaseeeee la!
Jangan la jadik macam rancangan Anugerah yang satu tu dulu
Tetttt..! =p
Kat sini, pengacara kene banyak mainkan peranan
Harap-harap Fafau & Zizan dapat la menceriakan suasana
Jangan meleret macam pengacara tuttt! tu dah la, hihihihi

Sekadar pandangan peribadi
Jangan ada yang sentap pulak! ;)
Saya pilih mengundi!
Eh, tetibe! =p

Jom layan senarai Top 5 Finalis yang bakal menang anugerah
Yang BOLD tu pilihan MamaZN yang tak penah pun hantar borang undi
Hahaha!




ARTIS BARU LELAKI POPULAR
1. Aiman Hakim Ridza
2. Izzue Islam
3. Jimmy Palikat
4. Shah Iskandar
5. Taiyudin Bakar

ARTIS BARU WANITA POPULAR
1. Ainan Tasneem
2. Emma Maembong
3. Hanez Suraya
4. Nad Zainal
5. Wawa Zainal

ARTIS DUO/BERKUMPULAN POPULAR
1. Black & Malique
2. Hafiz & Adira
3. Jimmy Palikat & One Nation Emcees
4. Mojo
5. Sleeq & Najwa Latif

ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR
1. Angah
2. Jepp
3. Johan
4. Nabil
5. Zizan Razak

ARTIS KOMEDI WANITA POPULAR
1. Aliza Abdullah @ Enot
2. Didie Alias
3. Jihan Raja Lawak
4. Noorkhiriah
5. Sharifah Shahira

PELAKON FILEM LELAKI POPULAR
1. Aaron Aziz
2. Adi Putra
3. Bront Palarae
4. Shaheizy Sam
5. Zizan Razak

PELAKON FILEM WANITA POPULAR
1. Lisa Surihani
2. Maya Karin
3. Neelofa
4. Nora Danish
5. Yana Samsudin

PELAKON TV LELAKI POPULAR
1. Aaron Aziz
2. Adi Putra
3. Beto Kusyairy - weewiittt! kalu tak menang pun takpe, memang sentiasa menang di hati MamaZN! =p
4. Fahrin Ahmad
5. Johan As’ari

PELAKON TV WANITA POPULAR
1. Fasha Sandha
2. Izara Aishah
3. Nabila Huda
4. Neelofa
5. Siti Saleha

PENGACARA TV LELAKI POPULAR
1. AC Mizal
2. Awal Ashaari
3. Aznil Nawawi
4. Faizal Ismail
5. Zizan Razak

PENGACARA TV WANITA POPULAR
1. Adibah Noor
2. Didie Alias
3. Fara Fauzana
4. Neelofa
5. Sharifah Shahira

PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR
1. AG
2. Faizal Ismail
3. Halim Othman
4. Johan
5. Nabil

PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR
1. Abby Fana
2. DJ Lin
3. Fara Fauzana
4. Linda Onn
5. Raja Azura

PENYANYI LELAKI POPULAR
1. Aizat Amdan
2. Black
3. Faizal Tahir
4. Hafiz Suip
5. Hazama

PENYANYI WANITA POPULAR
1. Jaclyn Victor
2. Najwa Latif
3. Shila Amzah
4. Stacy
5. Yuna

Info kredit to : http://www.ohbulan.com

ANUGERAH PALING POPULAR?
Sape-sape pun mak tak kesah, haha!


8 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

Tak kesah sape pun yg menang.dpa menang kita plak dpt apa kan.huhu

eh eh tkde pun AA.voters dia ramai woo.haha

mama tisya berkata...

mcm zizan je akn menang beso mlm ni..apap2pn mr hot adi putra tetap dihati..hehe

:: Cik Viva :: berkata...

byk jugak yang sama dgn tekaan saya,tapi part Beto tu tak bpe yakin but anyway...saya pun one of fan BETO...lalala..

mama lieyna berkata...

Sdg layan ni smbl bukak blog :-)

Ada yg kena, ada yg tak tekaan nad ni :-)

LYAfrina berkata...

x suka tgk psembahan apo keno eh jang... n y lagu dikir puteri tu..

MrS. F!zA berkata...

Paling popular mcm nk blh kt zizan dh ni

ALoNa CintamaniszLite berkata...

suram jer majlis ni...rasanya ni yg paling hambar!!!!
top 5 pun mcm tak best jer, hehe. Ntah ler..mgkn sbb akak dh jarang ikut perkembangan dunia hiburan kot...drama pun dh jarang tgk, hahaha..

Tp apa2 pun...segmen rock jgk ler yg hebatttttt......yeargh!!!

Masya berkata...

tiba² nak komen x kene mengena cuma nak sokong kmen lyaafrina huhuhuhu.. x suke btl buat lagu remix mcm tu x menjadi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...