22 April 2013

Selamat Merasmikan... (^__^)

Awal-awal pagi dah share kat IG, haha!
Tak menyempat-nyempat kan? Ngengade jek! =p
Ala, menda/perkara yang 1st time
Semua orang pun teruja kot kan? Kan? ;)

Ni adiah besday utk diri sendrik, hihihi
Jumaat lepas sampai memang on the right time la! (^___^)
Saaaaangat suka!




Bertambah happy bila PapaZN beri teguran positif, hihi
Apsal nampak lain?
Sebelum ni pakai shawl kenapa macam ada something wrong somewhere?
Apatah yang lainnya ntah...
(walaupun dalam teguran tu takde word - cantik [t___t])
Muahahaha!
Tapi hati mak ni tetap terima teguran tu as positif la, hihi...
Ada rasa 'berbunga-bunga' gak la kan?
Cuma tak 'kembang semangkuk' jek, kehkehkeh! =p




20 comments:

Masya berkata...

cantik.. colourful...

Alycia berkata...

cantikk hadiah besday tu ;)

amiey lee berkata...

Heee kemainnnn comeyyy...

JaSSNaNi berkata...

lawaaaa.. design skrg mmg dah macam2 dah... kena dengan nad.. :) ceria gitu.. :)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akak mmg tak reti pakai mende cenggini. tp nad nampaknya mmg sesuai..

Myra Jay berkata...

Sebab colourfull kot tu nmpak lain..
Tp warna ceria camni buat kita nampak lebih bersemangat kan :D

lia berkata...

kalau nak kembang semangkuk... kenala papaZN belikan sehelai utk nad, iyer dak he3

Chekgu Azrine berkata...

wahhh...cantiknya dia..papa zn tu xckp cntik sbb takut isteri dia kmbg..koyak panties..haha..opssd

syawalsimpsons berkata...

serius tudung tu mmg kn ngan nad,,...cantik sgt

lieyalatif berkata...

Cantik nad!!!! Pandai nad pakai shawl...lieya ni fail laaa...x reti2 hah...tgk tutorial beribu kali dah tp haremmmm nak jadi bile pakai hohoho

Ya ALya berkata...

warna warna ceria ni....

eima berkata...

ceria u ..ai je tak brani lagi pakai shawl .. tak reti dah byk kali cuba tp tak jd waaaaaa

mama lieyna berkata...

Lawa la nad, ceria.. :-).. dn besar kan..labuh..bagus2x..

Sesuai, ha a nampak lain la, kemas sket kot...

zarena heeney berkata...

cantik la warna dia..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

betul2, benda 1st time mmg buat kita teruja..

mmg cantik shawl from radiusite ni, sesuai ngan nad, kalerfull n nmpk labuh

Nafisa81 berkata...

cerianya

Lily@MamaZaraZareef berkata...

mmg berseri2 nad dgn shawl ni..kaler ni so menarik la..kite lom terjebak lagi ngan shawl..takut tak reti pakai..tp bile tgk macam2 pattern shawl ni, rasa teringin gak...ehhehehehe

ch@ berkata...

senyuman kakNad tu, aish! menambahkan keserian wajah. cun.

intanfirdaus247 berkata...

serius cantik tau! nampak ceria jaa..kaler menceriakan hidup kita

Sue-Rya Qistina berkata...

ceria sungguh! x pernah lg beli shawl corak2 gini. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...