29 April 2013

Rindu CM...!

Lama giler kot tak pegi
Rasa-rasanya ada la dekat 10 tahun dah, haha!
Giler lama! ;)

Selepas 10 tahun, kami jejakkan kaki ke Central Market semula
Tapi kali ni dengan bawak anak-anak pulak, haha!





Esok kita citer panjang-panjang ek! (^__^)


Sape macam MamaZN? 
Lama dah tak pegi CM :)
 


10 comments:

JaSSNaNi berkata...

windu CM gak.. dah lama tak jalan2 situ.. hihihi.. ok.. jumpa esok ye.. :D

mama lieyna berkata...

Rindu jugaaaak.. yela hampir 10 thn gak k.eina pun, wktu blajar dl je ghajin g..wuuu..rindu.. :-)

mama_umar_maryam berkata...

emmm..xigt bile last lalu CM ni,kih3

Chekgu Azrine berkata...

opss..ada la 10tahun jgk ke lbh..haha

Masya berkata...

lama dah tak jejak... tak hinggat 10 tahun jugak kot hahahaha...

mummy_ayu berkata...

Ayu.....hari2 lalu kat CM nie..he he he..tak windu la..tapi..memang lain dr dulu..masa Ayu belajar kat UiTM dulu..nie laluan Ayu gak kalu nak balik seremban..now..laluan hari2.. :-)

Sue-Rya Qistina berkata...

lama jugak x pergi CM. kalau x silap 2 thn lps (masa tu bambam baby lagi), kitorg ikut hubby wat show angklung kt sini

syawalsimpsons berkata...

sue pon lama betoi tak G sana...selaloo time sekolah dolu, B4 balik umah, bla tiba cuti sekolah, balik dari asrama, mesti singgah sini

Ya ALya berkata...

Dulu ni tmpt port dating ni....hahaha...glamer tau cm ni....

Ya pun dh lama xjejak....sama je 10 tahun gak...

Ya ALya berkata...

Dulu ni tmpt port dating ni....hahaha...glamer tau cm ni....

Ya pun dh lama xjejak....sama je 10 tahun gak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...