11 April 2013

PUREEN WAREHOUSE SALE Kembali!

Berita baik buat kawan-kawan yang sedang mencari barangan bayi 
(^____^)
Dan tentunya yang sanggup meredah lautan manusia, haha!

Pureen Warehouse Sale kembali lagi!
Bermula 20 April 2013 hingga 21 April 2013
Maknanya minggu depan la ;)

Boleh la kot kalu larat nak terjah
Barang memang dapat murah-murah la
Antara sanggup dengan tak sanggup je, hihi



MamaZN penah pegi dulu
1st time berjaya! Masa tu tahun 2010
Sebab Zakwan, PapaZN jaga - MamaZN shopping sengsorang
2nd time? Tak berjaya! Hahahahaha!
Sebabnya, gilerrr ramai orang!
Baru kat pagar, blum pak guard kasi masuk dalam lagi
Last-last, PapaZN cakap takyah la masuk
Ksian kat Baby Nayli
(yeee, Baby Nayli baru umo 4 bulan time tu)

Bila PapaZN tanya sanggup ke nak pi Pureen Warehouse Sale ni lagi?
Jawapan MamaZN ~ tak sanggup, huhu!
Tunggu la budak-budak ni beso sket
Bila dah boleh ditinggalkan dengan AtokNenekZN ke, Aunty Wawa ke
Time tu bleh la shopping berdua dengan PapaZN
Ituuuu punnnnnn kalu ada 'isi' la, hahahahah!
Tettt! =P


Kawan penah pegi Pureen Warehouse Sale?
Share la pengalaman :)


8 comments:

mama lieyna berkata...

Penah g 2 kali, sllu g dh hari kedua dan time tu bukanlah seawal pagi... org mmg ramai giler tp ok je la..bleh la redah.. harga mmg murah btl, berbaloi berbaris pnjg.. tp tak ada anak kecik baru, mls la nk g.. penat je, plus anak dh melasak ni..hee..

syawalsimpsons berkata...

sue setiap kali ada warehouse mmg G situ...tapi kena buat appoitment ngan mak seminggu sebelom dolu..kalo tak payah , tak da sape nak jaga dorang kan..sebab sana kan sesak..

lizz berkata...

tak pernah pergi lagi Warehouse Sale pureen ni...

♥cikmOt♥ berkata...

kalu p akak nak kirim tau...hehehe

JaSSNaNi berkata...

festime pegi sini mengandung kan fiyya.. mmg ramai giler orang time tu.. walhal kuar dari rumah kul 8am, sampai sana 8.30am.. penuh org kat pintu pagar dah.. dah la hujan.. sib baik tak bawa anak2.. diorang kat umah sbb semuanya jenis bangun lambat.. so kali ni nak pegi pun tak bawa baby fiyya.. nak terjah berdua dgn mr mama je.. boleh la nak beli baju dan pampers murah2..

Sidratul Muntaha berkata...

ngencret la bapaknya nnti nak nempuh
ahahhaa

Nana berkata...

dah dok kluang xdapek la nak g wh sale lg dah
penah g wh sale anakku kat segambut
series puas ati
tp kan yg ramai nye kaum cina
bkotak2 diorg borong
mayb sebab iklan wh sale tu kuar kat paper cina je so mlayu xramai tau

Iela Fazielah berkata...

akak xsuka gi jualan gudang..fenat cr arang.. abis baju kembor2.. pernah gi skali..blk bl selai je bj.. baik gi hypermarket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...