22 April 2013

Promosi | Masuk PERCUMA Di KL Bird Park!

Ni kena share cepat-cepat sebelum terlambat, hihi
Aritu ada terbaca kat suratkhabar Metro pasal menda ni
Cambest jek utk dikongsikan

KL Bird Park ada buat promosi
Beli 1 tiket dewasa, dapat 1 tiket kanak-kanak secara percuma
 Tapi promosi ni akan tamat minggu depan, huhu! (sehingga 30 April 2013)
Kejap sangat kan?
Maybe ni promosi utk bulan April aje kot kan?
Mana tau bulan Mei nanti ada promosi lain pulak, kan?





Kalau tak sure, boleh call no yang tertera utk keterangan lanjut
Benda-benda free ni MamaZN suka jek
Kawan-kawan pun sama gak kan?
Kot la hujung bulan ni takde plan apa-apa
Boleh la bawak anak-anak bergumbira kat sini, hihi

MamaZN takkan pegi kot KL Bird Park ni
Sebab MamaZN & Zakwan takootttt!
Hahaha!
Kelakar pulak bila diingatkan pengalaman kitorang pi Farm In The City aritu haha!
Jerit jek lebih 2 beranak ni, hehe

Okeh tu je nak share! :)
Sharing is caring! :)
Moga bermanfaat! :)

18 comments:

syawalsimpsons berkata...

boleh request kat akob ni

Chekgu Azrine berkata...

best jugak ni...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

apa laa yg nad takut sgt ngan burung tu?? hehe..

Nana berkata...

Kl bird park ni pnas dia yallah mcm nak meninggal hahha
Sebab dia ada jaring sekeliling taman xmo burung lepas sangat xrasa angin

MRS. K berkata...

Kite da pegi. Ok jugak tp penat nk bejalan huhu. Jgn lupe tgk show die

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

waaaa..best tu!

sis kina come back!!

mama_umar_maryam berkata...

gelak bc komen nana..klu cuaca xpanas syok juge tgk burung2 nih

Waney Zainuddin berkata...

tq share ni. boleh di pikirkan nak gi ke tak :)
WaneyZainuddin.com

Lily@MamaZaraZareef berkata...

laaa..nad n zakwan takut burung ker..ingat kan nad dah teruja nak pi bird park ni..lehlah share gmbar sbb kite pon tk pernah masuk dlama sane..=p

mama lieyna berkata...

Hehe.. samalah dgn dak arif tu, fenakut sket.. adik ok je.. :-)

intanfirdaus247 berkata...

uish best nih..masuk percuma

zarena heeney berkata...

tapikan klu ada jcard pergi ke kaunter customer service ada bg voucher utk beli 1 tiket dewasa akan dpt 2 tiket free utk kanak2

lg berbaloi2 "D

Sue-Rya Qistina berkata...

masa dolu2 pernah la pegi bird park ni. tp skang ni tiap2 weekend ada show, so jarang dpt outing lg. kejap sgt la diorg wt promo. huhuhu

aLyNnZ berkata...

eh..eh..berbaloi..alynn pergi pun skolah rendah dolu2

JaSSNaNi berkata...

best pulak dengar beli 1 tiket dewasa dapat 1 tiket free utk kanak2.. tapi akak pun tak masuk kot.. tunggu fiyya besar sket.. setahun lebih ke... hmmm sabor je dulu..

Tihara berkata...

menarik tapi tak gi kut rasanya :)

❤Kamsiah❤ berkata...

anak2 skrg terpaksa kita bawak ke zoo atau taman haiwan utk mereka mengenalinya..selain dari internet dan tv...habitat asal kebanyakan haiwan dh pupus..

lizz berkata...

lagi 2 3 hari lagi ni kalo sempat boleh la bawak anak2 saya kesini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...