23 April 2013

Perut Mama Jugak Jadik Mangsa.... =P


Masa kecik-kecik dulu, suka cari perut Papa
Bila dah besar ni, Mama pulak jadik mangsa Baby Nayli, huhu!
Senak perut dibuatnya!
Kalu tak kasi kang meraung!
Sekarang ni, peel Baby Nayli kalu tak dapat apa yang dia nak
Bersiap sedia la kalu dia mengamuk 
Nak time-time tu jugak, adoi!

Ni la port kesukaan Baby Nayli sekarang ni
Atas perut MamaZN, uhuk! Uhuk!
Sekejap jek, boleh lagi
Kalu abes 1 cerita, MamaZN tak larat....




Tak boleh la Mama dia nak baring terlentang
Cepat jek dia datang nak duduk
Tu sebab sekarang ni kalu nampak jek dia nak menghampiri sambil sengih-sengih tu
MamaZN cepat-cepat baring mengiring, hihihihihi




Posisi camni kejap jek, tu pun lepas BF


Ini pulak kalu kasi upah tengok Upin Ipin kalau MamaZN nak pi masak
Dok dendiam la dia kat situ, hihi



15 comments:

syawalsimpsons berkata...

mmg kena umpan sekarang kan bebudak skrg ni..syawal n izz pon sama la

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

sama la mcm ziqry kuat ngamuk la skrg ni kalau x dpt ape yg dia nak.

pandai nayli layan tgk upin ipin sorang2, kalau ziqry kita masak dia pun nak ikut masak, kasi upah pun skjp je dia leh duk diam sorang2.., itu yg kadang2 redho je la kalau kita masak dia sama buat kerje di dapur (sibuk kuarkan isi dlm kabinet dapur)

Fizah berkata...

tips kempiskan puwut..hihi

mama lieyna berkata...

Ihiks... nayli.. nayli.. ada je ragamnya :-)

LYAfrina berkata...

hihu..klo dia duk diam ats perut ok lagi..kalo duk smbil loncat tu..adoii senak

mamaRIFQY berkata...

xpe..pasni perut mama jadi kempisssss sbb asyik tampung berat nayli

Chekgu Azrine berkata...

Bagusla..xcercise tu mamaZN...hehe

*∽ IZAN ∽* berkata...

Anak2 ni memang.. nampak kita ni macam playgroundd gaknyaa..! macam2 aksi nak dibuatnya atas badan mak pak diaa.. hihii

*∽ IZAN ∽* berkata...

Anak2 ni memang.. nampak kita ni macam playgroundd gaknyaa..! macam2 aksi nak dibuatnya atas badan mak pak diaa.. hihii

aLyNnZ berkata...

tempat jatuh lagi dikenang..haha..betul kalau ada umpan senyap sket kan..

Sue-Rya Qistina berkata...

sama jugaklah ngan bambam tu. kt peyut mummy jugak dia nak landing

ALoNa CintamaniszLite berkata...

ok la tu...tanda kasih syg tu..
Ada jgk anak yg suka cium lengan mak dia, hehe..

Zura@Iwan berkata...

hehehe....irfan suka duk kt baba dia...

irfan kalau mcm nayli duk diam tgk upin ipin kn senang mama dia nk masak...ni irfan tk..dia nk tlg gak mama dia..kekeke...

eima berkata...

dok saje tak pe jgn henjut ... mau terkeluar usus besar ..alisha pun sama je ... seb baik kecik klu nayli mmg aku pitam,

ch@ berkata...

Hahaaa...tmpt terbaik tu.
Skrg ni arrizqi pun dh pndai jeles. Abg naik, dia pun gigih nk naik jgk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...