18 April 2013

Lepas Ni Jangan Malu Nak Tegur Tau! :)

Hihihihi...
Bajet retisss la konon! Puiii!
Takde la, kalu sudi la, kalu tak sudi tak pe ;)

Pasni sesape yang ada nampak MamaZN & family kat mana-mana
Jangan malu jangan segan nak tegur kami ye!

Sebab MamaZN ni memang payah nak cam orang
Kengkadang tu tengok anak-anak - ooo, baru kenal!

Dah la payah nak jumpa
Pastu bila ada peluang dahhhh rugi, huhu!
Kalu tak bleh jugak beramas mesra, berlaga pipi, hihihi....
Dah bertambah kawan baru :)

Macam Eima aritu
Selamba jek die tegur PapaZN yang sedang shopping sengsorang kat kedai Manjaku, Bangi
Haha!
Ingat tak Eima? ;)
Masa tu MamaZN tengah pantang lepas bersalinkan Baby Nayli, hihihi...
Ehhh, PapaZN lagi glemer dah ha! Haha!


Terkilan tau tak dpt jumpa, padahal ada di 1 tmpt yang sama :)


Lenkali sempat-sempat kan tau! ^_^


Suka jek berkawan dengan sape2 yang sudi ^_^
Berkawan biar beribu, gitewww! :)



21 comments:

Imaan09 berkata...

ingatkah akan dikau detik pertemuan pertama kita..??hehehe

Ya ALya berkata...

wah glamer gitu.......

Nigina berkata...

tulah gina pun dah dua kali terjumpa tapi tak sempat nak panggil

mama tisya berkata...

hah kita dh hampir2 nk jumpa time busday anak nett tp blum ada jodoh...hehehe..ye kdg2 certain org segan nk tegur..aritu akk p gold coast ada blogger tegur gk

Adlin Mohamad berkata...

wahhhhh hahahhaha kita pun kalau jumpa bloger malu nk tegur kot so far xde yg terserempak lagi ni kekeke

Adlin Mohamad berkata...

wahhhhh hahahhaha kita pun kalau jumpa bloger malu nk tegur kot so far xde yg terserempak lagi ni kekeke

CheNamNam berkata...

perghh glem habess youu..ekekeke..:)

cnn pon mcm awak gak Nad susah nak cam dan kenal org,tapi kalau org tegur tue,ok jerk..sehari sembang pon tak habesss...:)

syawalsimpsons berkata...

ya betoi nad pemalu...kikikiki..tegur la nad ye..kikikik

mekchu berkata...

weee wiittt... kalo mekchu la, konpem dah lama tegur.. tp kena pusing 360 darjah dulu nak pastikan org yg betul.. tak pun check status kat fb ngan ig dulu.. hahaha

misz sheyla berkata...

kalau kenal kena tegur..xde maknenye orang tu nak bajet retis ye dak..tapi kite kalau x sure pun susah gak nak tegur..ntah ye ntah tak orangnye...

Nafisa81 berkata...

saje saje nak dtg makan tengahari boleh?

MrS. F!zA berkata...

kita dlu jmpa time tgh alah2..muka pon kusam gila..amik gmbr tp balik rumah tgk buruk nau muka kita..hahaha

aanie berkata...

femes gitu...:)
sy pun kadang2 segan nak tego org...hehe..

lia berkata...

kalau kita jumpa nad, confirm kita tegur he3

JaSSNaNi berkata...

ok nad.. kot2 berselisih bahu ngan akak pun jangan segan silu tegur... kadang2 akak ni menonong je tak nampak org dah.. hahahahaha

MRS. K berkata...

kite pon dah jumpa kan tapi takde bukti gambar.. hahaha

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akak kalo terjumpa nad...akak menyorok. Malu...hahahaha..

Masya berkata...

saya pemalu kalau jumpe org.. tp saya akan senyum hihihihi.. boleh...

Nana berkata...

kta pon kdg slalu org komen kt entry
nampak kt kdai makan
tp dia xberani nk tgr
kita ni plak dasar klw makan tu
mmg xpenah pandang kiri kanan hahah
mmg xperasan org
bukan sombong

Zura@Iwan berkata...

nad pun sm ye..jgn segan2 nk tegur kak...

kak ni pemalu..hehe

Sue-Rya Qistina berkata...

ok. kalau jumpa nnt, sue tegur sapa ok. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...